İnegöl Belediyespor yaz döneminin gelmesiyle birlikte her yıl düzenlediği Yaz Spor Okullarının startını bugün verdi. 2 dönem şeklinde yapılacak yaz spor okullarının ilk dönemi 790 sporcuyla başladı.

Öğrencilerin fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine yardımcı olmak, onları farklı spor aktiviteleriyle buluşturarak boş zamanlarını kaliteli ve verimli geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla her yıl İnegöl Belediyespor bünyesinde gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları, dün start aldı.

Bayram sonrası kayıt işlemleri başlayan ve 2 dönem şeklinde yapılacak olan yaz spor okullarında öğrencilerin yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmeleri, keyifli ve eğlenceli vakit geçirmeleri hedeflenirken, yaz spor okulları eğitimleri 1. dönemi 24 Haziran-24 Temmuz, 2. dönemi ise 02 Ağustos- 06 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

KAPASİTE 4 KAT ARTTIRILDI

8 ayrı branşta düzenlenen Yaz Spor Okullarında; Voleybolda 104, Basketbol 112, Masa Tenisinde 41, Yüzmede 300, Jimnastikte 81, okçulukta 57, Oryantiring branşında 45, spor tırmanış branşında ise 49 öğrenci kayıt yaptırdı. Toplamda 790 sporcunun yaz spor okullarının ilk döneminden faydalanacağı açıklandı. Geçtiğimiz yıl iki dönemde toplam 400 dolayında sporcunun yer aldığı yaz spor okulları, bu yıl kapasitesini 4 kat arttırmış oldu.

KATEGORİ SEÇİMLERİ YAPILDI

Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde bulunan Belediye Spor Salonunda bugün kategori belirlemelerinin yapıldığı yaz spor okullarının startı da verilmiş oldu. Ailelerin de tribünden takip ettiği sporcular, 24 Temmuz tarihine kadar kayıt yaptırdıkları branşlarda eğitim alacaklar.

Editör: TE Bilişim