İnegöl Belediyespor bünyesinde düzenlenen yaz spor okullarında ikinci dönem 8 branş ile başladı. 6 Eylül’e kadar devam edecek yaz spor okulları ikinci döneminde 664 sporcu eğitim alacak.

İnegöl Belediyesi’nin Belediyespor organizasyonu ile hayata geçirdiği yaz spor okullarında ilk dönem 878 öğrenciyle 24 Haziran – 24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. İlk dönemin sona ermesinin ardından ikinci dönem eğitimleri de start aldı.

8 BRANŞTA 664 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALACAK

02 Ağustos-06 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ikinci dönem eğitimler, 8 branşta devam edecek. Öğrencilerin farklı spor aktiviteleriyle buluşturarak boş zamanlarını kaliteli ve verimli geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla her yıl iki ayrı dönemde gerçekleşen yaz spor okullarının ikinci dönemine de ilgi yoğun oldu. Yüzme branşında 319, basketbolda 105, voleybolda 60, masa tenisinde 35, okçulukta 30, spor tırmanışında 30, oryantiringde 30 ve jimnastikte 55 sporcu olmak üzere toplam 664 sporcuyla ikinci dönem eğitimleri start aldı.

Yaz Spor Okullarının başlamasıyla ilgili açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yaz spor okullarının hem çocukların spor yapması hem de alt yapıdan yeni sporcular yetiştirilmesi noktasında önemli bir işlevi yerine getirdiğine vurgu yaptı. Taban, yaz okuluna katılan çocukları tebrik ederken ailelerine de teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim