TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Başkanı Münür Kanar,  Teknik Direktör Murat Yoldaş ve Genel Kaptanı Semih Peşin, sahamızda 2-2 berabere kaldığımız GMG Kırklarelispor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

KAZANMAYI ÇOK İSTEMİŞTİK

Genel Kaptanı Semih Peşin, “Bugün kazanmayı çok istemiştik. İyide bir kamp dönemi geçirmiştik. Ama ilk maçlar her zaman böyle sıkıntılı oluyor. Rakibimizin toplan 2 tane şutu vardı. Birazda futbol şansı olacak. 2 topta gol olarak sonuçlandı. Penaltı kaçırdık. Biraz futbolda şans faktörü etkili. Ne yazık ki sahamızda 2 puan kaybettik. Ama artık bu maçı unutmamız lazım. Önümüzde çok önemli bir Çorum maçı var. Ona adapte olacağız. Çalışacağız ve Çorum maçıyla telafisini yapacağız inşallah” dedi.

İSTEDİĞİMİZ ŞEYLERİ YAPAMADIK

Teknik Direktör Murat Yoldaş, “İkinci yarının ilk maçı, böyle maçlar zorlu olur. Karşımızda mücadele eden bir rakip vardı. İstediğimiz oyunu oynayamadık, istediğimiz şeyleri yapamadık. Yine de sahada yapılan mücadeleyi tebrik ediyorum.  Kazansaydık tabiî ki çok daha güzel olacaktı. Zorlu bir süreç tekrardan başlıyor. Mücadelemizi bırakmayacağız, yolumuza devam edeceğiz.  Böyle şeyler yaşayabiliriz, çok doğaldır.  Önemli olan mücadele ve reaksiyondur. Penaltı pozisyonu için 2-3 arkadaşımıza söylüyoruz hangisi daha iyi hissederse atsın diye. Demek ki Tayfun kendisini iyi hissetti. Futbolda bunlar var. Maçta belli bölümlerde 3-4 olma şansı vardı bu fırsatı teptik. 2 hafta deplasmanda oynayacağız.  Bu maçları kayıpsız geçmek istiyoruz. Daha öncede söyledim; alternatifli bir kadronun olması iyi olurdu.  Şuan bunu konuşmak yanlış. Zaten tahtamız kapalı. Yapacağımız her hangi bir şey yok. Elimizdeki oyuncular ile yola devam edeceğiz. Onları da kırmadan, emeklerini, mücadelelerini göz ardı etmeden işimizi yapacağız. Tahtamız kapalı bunun için yapabileceğimiz bir şey yok. Devre arasında gelecek topçunun çok fazla katkı vereceğine de inanmıyorum” diye konuştu.

KORKULACAK BİR ŞEY YOK

Kulüp Başkanı Münür Kanar, “Kendi sahamızda bu maçı 3 puan ile kapatmak istiyorduk.  Bizim için zor bir maç olacağını biliyorduk. Biz müsabakayı tek kale oynadık, galibiyeti getirecek golü bulamadık. Penaltı pozisyonunda penaltıyı Niyazi atacakken aralarında tartışma çıktı. Tayfun “ben kullanacağım” dedi. Golü atsaydık 3 puanı alacak taraf biz olacaktık. Korkulacak bir şey yok futbolda bunlar var. Önümüzde zorlu bir Çorum maçı var, bu maç bizim için 6 puanlık bir maçtı, hayırlısı diyorum. Kimse tereddüt etmesin. Daha öncede söylemiştim mali konular ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Şuan 28 puandayız düşme potasından kurtulduk önümüzde çok maçlar var, endişe etmeyin. Bunlar futbolda olacak şeyler. Önümüzdeki maçlara bakıp telafisini edeceğiz. Şuan talip olduğumuz topçular var ama sezon sonunu bekliyoruz acele etmek istemiyoruz, bizim için mali bütçe önemli.  İçerde mali bütçeyi toparlamadığın sürece dışardan ekstra bir topçu getirdiğin zaman sıkıntı olur. Bunun için çalışma yapıyoruz. Mülki amirlerimiz bir çalışma yapıyor bir santrafor almak istiyoruz. Mülki amirlerimiz “gereken desteği vereceğiz” dediler. Belediye başkanımız, İTSO başkanımıza bir liste verdi.  O listeyi ben bilmiyorum hangi firmalar olduğunu bilmiyorum. Bu çalışmalar neticesinde inşallah gereken desteği sağlarlar. Bizde yolumuza devam ederiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim