Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ile yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri kulüp tesislerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik şunları söyledi:

"İnegölspor'umuz kurulduğu günden beri bir sevdamız var. Kurulduğu zaman o şartlarda köyden maçlara gelmekte zordu. Şehrimizin takımı,şehrimizin markası, bizim bir değerimiz. Gerçekten şehirleri en iyi temsil eden kulüplerdir, bu bir gerçektir. İnegöl'ün voleybol takımının maçı canlı yayın olunca, onun reklamı farklı oluyor. İnşallah İnegölspor'umuza da 1.Lige çıkmış olarak görürüz. Ondan sonra şehrimizin reklamını daha güzel yapacağını daha çok katkı vereceğini biliyoruz. Bursaspor şampiyon olup şampiyonlar ligine gidince, İznik çinisi diye özel bir forma giyiniyordu. İznik çinisinin albenisi arttı. Bir kaç sene önce Almanya'da bir kasaba takımı şampiyon olmuştu. Herkes kim bu takım, nereden çıktı diye soruyordu. Bursa'da şampiyon olunca aynı şekilde araştırıldı ve bizim elma, armut, şeftali satışlarımız arttı. Bunu da bir ziraatçı olarak söylüyorum. Gerçekten şehirlerin reklamını en iyi takımlar yapıyor. O sebepten İnegölspor bizim için olmazsa olmazımız, değerimiz. Benimde İnegölspor'da taraftarlığım 1984 yılından başlar ama 1996-1998 yılları arasında Münür başkanla İnegölspor yöneticiliğim oldu. Bunları da genel kaptan olarak icra ettim. Gerçekten o dönemlerde de çok emeğimiz oldu. Zor günler geçirdik ama her şeye rağmen insan bu işten zevk alıyor. Bu manada herkesin İnegölspor'a destek olması lazım. Herkesin taşın altına elini sokması lazım.  Bu şehirde şöyle bir olay var. Ben takımı 4. yaptıysam, benden sonra gelen 3. veya 2. yapmasın, çitayı yükseltmesin diye bir hasetlik, fesatlık var. Çok yanlış şeyler bunlar. Öncelikle bunları aşmamız lazım. Ben 3. yaptıysam Münür başkan 2. yapsın. Münür başkan 2. yaptıysa öteki gelen şampiyon yapsın. Çünkü bu bizim olmazsa olmazımız. Yani bizim takımımız. Burada fesatlanıp, hasetlenecek bir durum söz konusu olmaması lazım. İnegöl Ziraat Odası olarak, yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte elimizi taşın altına sokmak istiyoruz. Bu manada üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bizlerde sizleri aynı şekilde odamıza bekleriz. Başka bir İnegölspor yok. Herkes şehrin takımına sahip çıkmalı. Herkes taşın altına elini sokmalı. Bu kadar açık ve net söylüyorum."

Kulüp Başkanımız Münür Kanar ise "Ziyaretinizden dolayı Ziraat Odası olarak sizlere şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizleri oldukça mutlu etti. Sevgili başkanımız Sezai Çelik ile birlikte geçmiş dönemde İnegölspor'umuzun yönetiminde güzel günler geçirdik. Acısıyla tatlısıyla İnegölspor'umuzun sorunlarıyla uğraştık, galibiyetinde sevinirken, mağlubiyetinde beraber üzüldük. Bugün yönetim tekrar bize nasip oldu. Sevgili Ziraat Odası başkanımızda desteğini belirtmek ve yanımızda olduğunu belirtmek için sağ olsun yönetim kuruluyla birlikte ziyaretimize geldi. Kulübümüzün durumu ortada. İnşallah el birliğiyle bu sorunun altından kalkacağız. Ziyaretiniz için tekrar sizlere çok teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim