Süper Amatör Küme :

A Grubu : Gençlergücü evinde Fethiye İdman Yurdu‘nu ağırladı. Gençlergücü 3 – 0 geriye düştüğü maçta 3 – 3 beraberliği yakaladıysa da maçı 4 – 3 kaybetti. Sporcuların 3 – 0 geride olmasına rağmen maçtan kopmamaları bence çok güzel. Akhisar Demirspor bu hafta ise 3 – 0 hükmen kazandı. Ligin 19. haftasında Gençlergücü 3 – 0 hükmen kazanacak. Akhisar Demirspor en yakın takipçisi Keles Gençlik deplasmanına gidecek . Temsilcimiz en azından beraberlik alması gerekiyor.

B Grubu : Kurtuluşspor, Bursa‘da İsmetiyespor ile karşılaştı. Güray Şengün‘ün talebeleri 1 – 0 geriye düşse de müsabakadan 1 – 1 berabere kalarak ayrıldı. Bence önemli bir puandı . Zira rakip son haftalarda bir hayli formdaydı. Doğugücü Gençlik evinde Yavuzselimspor ile oynadı. Bu karşılaşma da 1 – 1 berabere bitti. Temsilcimiz bu maçı kazanmalıydı. Kurtuluşspor bu hafta evinde lider M.Kemalpaşaspor ile oynayacak. İlk maçı ev sahibi 2 – 0 kazanmıştı. Play - off hedefi epey azalanan Doğugücü Gençlik deplasmanda Gürsu Belediyespor‘a karşı puan mücadelesi verecek.

C Grubu : Kafkas Kartalı deplasmanda son haftalara rahat girmek isteyen Şükraniyespor ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 1 – 1 berabere bitti. K.Güvenspor yeni hocası ile ilk maçını Bursa‘da play – off için kayıp yaşama lüksü olmayan K.Kemerçeşmespor‘a karşı mücadele etti. Temsilcimizin 4 – 2 kaybettiği haftada rakiplerinin de kaybetmesiyle sıralamadaki yeri değişmedi. Kafkas Kartalı evinde orta sıralardaki Emekspor ile oynayacak. K.Güvenspor sahasında Şükraniyespor ile kozlarını paylaşacak.

2. Küme :

5. Grup :

Üçüncü hafta Orhaniyespor-Cerrahspor derbi maçı vardı. Karşılaşma başladığı gibi 0 – 0 bitti. Bu maç sanki 2. Küme maçı değil de süper amatör kümesindeki derbi maçıydı. İnegöllü sporseverlerin ilgisi bir hayli fazlaydı. Mobilyaspor deplasmanda lider Değirmenönüspor‘a 1 – 0 kaybetti. Osmaniyespor, Bursa‘da Hacıvat Gençlerbirliği‘ne 3 – 0 mağlup oldu.

Bu hafta lider Orhaniyepsor deplasmanda Sinandede Ufukspor ile karşılaşacak. Mobilyaspor evinde Değirmentepespor‘u konuk edecek. Son maçında iddialı rakibinden puan alıp moral bulan Cerrahspor, İnegöl‘de Hacıvat Gençlerbirliği ile puan mücadelesi verecek. Diğer temsilcimiz Osmaniyespor evinde grubun iyi takımlarından Değirmenönüspor‘a karşı oynayacak.

Anılarla Futbol :

 

Yakın geçmişten bir anı. Henüz cep telefonları, internet yok. İsmail kulüp lokalinde oturur. Akınspor‘un antrenörü olan arkadaşı Metin Hocanın lokale gelmesini bekler. İsmail ile Metin Hoca yakın arkadaştır. İsmail‘in oğlu Kemal de Akınspor‘da Metin Hocanın sporcusudur.

İki yakın arkadaş akşama mahallenin kulüp lokalinde karşılaşır. Metin Hoca selam verir ve arkadaşı İsmail‘in masasına oturur. İsmail, oğlunun maçını merak etmektedir.

  • Vay Metin Hocam, hoş geldin. Maçı ne yaptınız?
  • Sorma kardeş be. 3 -1 yenildik.
  • Tüh be, canın sağolsun. Oğlum Kemal oynadı mı?
  • Oynadı be İsmailim oynadı. Ama duygularımla oynadı. Son 10 dakikada oyuna aldım, almaz olaydım. Oğlun, o kalan sürede bir kendi kalesine gol attı, bir de penaltı yaptırdı.