Süper Amatör :
Bu yıl ilk defa aynı haftada süper amatördeki tüm takımlarımız galip geldiler. Haftaya lider Doğugücü Gençlik, İnegöl‘de Burgazspor‘u konuk etti. Lider aldığı 4–0‘lık galibiyetle yoluna emin adımlarla devam etti. Kurtuluşspor sahasında ağırladığı Kemerçeşme Kanaryaspor‘u son 5 dakikada bulduğu gollerle 2 – 0 yenip lig ikinciliğine yerleşti. Ligde iyi mücadele etmesine rağmen galibiyeti olmayan ve bu hırsla mücadele eden Gençlergücü misafir ettiği Gürsu Belediyespor‘u 3 -0 yenip ilk galibiyetini almış oldu. Ligde istediği yerde olmayan Kafkas Gençlik bu hafta hükmen kazandı. Liderlik koltuğuna oturan Doğugücü Gençlik bu hafta hükmen kazanıp liderliğini devam ettirecek. Kurtuluşspor-Gençlergücü derbi maçı Pazar günü bizleri bekliyor. İnegöl‘ün iki güzide kulübünün karşılaşacağı maçın sonucunu merakla bekliyoruz. İki ekip süper amatör kümede ilk kez 13 Ekim 2004 Çarşamba günü eski dış / çim sahada karşılaşmış mücadeleyi Kurtuluşspor 2–1 kazanmıştı. Bir tarafta tecrübeli Murat Endes, diğer tarafta Murat Hocanın İnegölspor‘dan talebesi hırslı Erol Arslan. İki ekip de yakın geçmişte bölgesel amatör kümede yer almıştı. Teknik direktör değişikliğiyle giden Kafkas kartalı, yeni teknik direktör Hüseyin Yoğurtçu‘nun eski takımı Yenişehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. 

Birinci Amatör Küme: 
1. Grup: Sarı – Lacivertliler bu hafta İnegöl‘de Gürsu Yenidoğanspor‘u 6 – 1 yenip hedefine adım adım ilerliyor. Bu galibiyet üst üste 5. galibiyeti oldu. Doğanspor bu hafta Karacabey Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

2. Grup: Temsilcimiz Alanyurt Gençlik bu hafta deplasmanda Değirmenönüspor‘u 4 – 3 yenip çok değerli bir üç puan almış oldu. İlk galibiyetini deplasmanda alan Alanyurt Gençlik, İnegöl‘de lider Erikligücüspor‘u da yenip sahasında ilk galibiyetini almaya çalışacak. 

3. Grup: Bordo–Mavili ekip bu hafta deplasmanda bu yıl ligde kalma savaşı veren İhsaniyespor‘a misafir oldu. Temsilcimiz öndeyken rakip oyuncularının sportmenlik dışı hareketleri sebebiyle hakem karşılaşmayı tatil etti. Büyük ihtimalle temsilcimiz 3–0 hükmen kazanır. Temsilcimiz bu hafta evinde ligin yeni takımı olan lig sonuncusu Karıncalıgücüspor‘u ağırlayacak.

4. Grup: Yenicespor bu hafta sahasında lig ikincisi Gemlikspor‘u konuk etti. Ancak temsilcimiz sahada 2 – 0 mağlup ayrıldı. En az berabere kalması gereken maçta Osmaniyespor deplasmanda Tirilyespor‘a 3 – 1 kaybetti. Yenicespor bu hafta deplasmanda Panayırspor‘a karşı mücadele edecek. Gençlerden kurulu Osmaniyespor İnegöl‘de Çekirgespor konuk edecek. Bu karşılaşma da temsilcimiz için çok önemli. Osmaniyespor zor günler yaşamak istemiyorsa bu maçı kaybetmemeli.

5. Grup: Mustafa Dinçer ile çok iyi bir çıkış yakalayan Akhisar Demirspor bu hafta deplasmanda bir alt sırada bulunan Değirmenlikkızıkspor‘u 2–0 yenip yoluna devam etti. Bu galibiyetle 4 maçlık bir seriyi yakalamış oldular. Büyük ihtimalle temsilcimizin 1. kümedeki kulüp rekoru olmuştur. Siyah–Beyazlılar bu hafta sahasında Çırpangücüspor ile puan mücadelesi verecek.

Anılarla Futbol : 
İddialı bir amatör maçı daha. Fidansporlu gençler golleri attıkça Baharspor‘u izlemeye gelenler kahroluyor. Takımın kalecisi Salih ileride boş boş duran ve geriye hiç yardıma gelmeyen Tayfun‘a laf atar. 
-    Tayfun biraz mücadele et, biraz geriye gelsen gülüm.
 İzleyenler arasında yer alan mahallenin ağır abisi Rauf Abide Tayfun‘a kızmaktadır ve dayanamayıp ona bağırır . 
-     Tayfun Bey! Sen geriyi boş ver, sen en iyisi bir daha hiç gelme.