SÜPER AMATÖR: İki haftalık aradan sonra süperlerimiz ikinci yarıya başlıyor. Takımlarımız kısa bir süre dinlendikten sonra çalışmalarına devam etti, hazırlık maçları oynadı. Takımlarımızda oyuncu bakımından ufak tefek değişiklikler oldu. Antrenörler eksik ve aksayan mevkilere yeni transfer istedi, idareciler de transfer yaptı. Yolunuz açık olsun.

A GRUBU: Bu gruptaki play-off hedefinde Doğugücü Gençlik ilk maçı evinde İznikspor ile oynayacak. İlk maçtaki müsabaka 2-2 bitmişti. İsaörenspor deplasmanda lider Yenişehir Belediyespor´akonuk olacak. Lider Yenişehir Belediyespor süper amatör kümede ilk yarıda hiç puan kaybetmeyerek rekor kırdı. Doğanspor deplasmanda Duaçınarıspor maçına çıkacak. İlk maçta evinde kaybeden Doğanspor ilk yarınının son 3 haftasında aldığı 9 puan ile dikkatleri üzerine çekmişti.

B GRUBU: Kafkas Gençlik sezonun ilk maçında deplasmanda 3-0 yendiği Mudanyaspor´u konuk edecek. Gençlergücü, Bursa´da lig ikincisi Emekspor´a konuk olacak. Yenicespor sahasında bir alt basamakta olan Bağlarbaşıspor´u ağırlayacak.

1. KÜME KAFALARDA BİTMİŞ GİBİ
1. KÜME: Son haftalarda temsilcilerimiz iyi sonuçlar alamıyor. Sporcuların sanki motivasyonları gitmiş, maçlar bitse de rahatlasak ya da transfer olsak havası var gibi.

2. GRUP: Osmaniyespor evinde sezonun en önemli maçına çıktı. Sanayi Sahasında lider Fethiye İdman Yurdu ile tamam mı devam mı maçına çıkan temsilcimiz maalesef rakibine direnemedi ve maçı 7-0 kaybetti. Maç bu kadar farklı bitse de iki takımın arasında bu kadar fark olduğunu düşünmüyorum. Moralsiz Osmaniyespor sahasında K.Yeşildağspor´u sahasında konuk edecek.

3. GRUP: Alanyurt Gençlik bu hafta evinde orta sıralardaki Altınsabanspor´a karşı oynadı. Son maçlarda kadrosunun büyük bir bölümü değişen temsilcimiz sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Bu hafta deplasmanda Kumlukalanspor karşısında 3 puan alması zor gibi gözüküyor.

4. GRUP: K. Güvenspor bu hafta sahasında orta sıralarda yer alan Odunlukspor´u konuk etti ve sahadan 6-1 yenik ayrıldı. 2007 yılında 30 yıl sonra 2. Kümede şampiyon olan, ardından hızlı bir şekilde süper lige çıkan, süper amatör kümede müthiş bir kadro yapıp terfiyi son maçta kaybeden, ilk yıllar derbilerin çoğunu kazanan K.Güvenspor maalesef küme düştü. Temsilcimiz bu hafta sahasında E.Meskenspor´u misafir edecekti ancak küme düştükleri için ligden de çekilmişler.

6. GRUP: Akhisar Demirspor deplasmanda ligde tutunmayan çalışan Çekirgespor´a 2-0 kaybederek düşüşünü sürdürdü. Temsilcimiz iki hafta hafta önce oynanmayan 1922 Mütakerespor maçını Çarşamba günü oynadı. Biraz rahatlayan veya Akhisar Demirspor son bölümlere 3-1 öne girmesine rağmen maçtan 3-3 ayrıldı. Bu sonuçla kalan 3 haftaya sıkıntılı girmiş oldu. Temsilcimiz bu hafta sonu bay geçecek ve rakipleri galip gelirse düşme hattına iyice yaklaşmış olacak. Umurspor´un Arabayatağıspor maçında hükmen sayılma ihtimali var. Bu da Akhisar Demirspor´u biraz rahatlatıyordur.