Süper Amatör:

Bu hafta 8. maçlar oynandı. Temsilcilerimiz galibiyet yüzü göremedi. Bu hafta bizim için şu ana kadar en vasat haftaydı. Lider Doğugücü Gençlik evinde Yenişehir Belediyespor‘u konuk etti. Temsilcimiz 1–0 öne geçtiyse de karşılaşmayı 2–1 kaybetti. Hedefe giden yolda bu tür kazalar olabilir. Doğugücü Gençlik sadece namağlup unvanını kaybetmiş oldu, zira liderlik halen bizim temsilcimizde. Bir diğer namağlup takımımız Kurtuluşspor, İnegöl‘de 2-0 önde olmasına rağmen Burgazspor karşısında mücadeleyi 3–2 kaybederek sevenlerini şaşırttı. Camiada hakeme tepkiler fazlaydı. Gençlergücü bu hafta kardeş takımı Orhanelispor deplasmanında 1-1 kalarak rakibine hayat vermemiş oldu. Kafkas Kartalı İnegöl‘de lig ikincisi Büyük Mustafakemalpaşaspor ile 0 – 0 kalarak çıkışa geçememiş oldu. 
Doğugücü Gençlik bu hafta deplasmanda takipçisi Büyük Mustafakemalpaşaspor ile karşılaşacak. İki haftada 5 puan kaybederek lig dördüncüsü olan Kurtuluşspor deplasmanda ligde iyi günler yaşamayan Orhanelispor‘a konuk olacak. 3 haftada aldığı 5 puanla orta sıralarda yer edinen ve oynadığı futbol ile moral bulan Gençlergücü Orhangazi temsilcisi Yeniköyspor ile puan mücadelesi yapacak. Hükmen galibiyeti hariç 6 maçtır galibiyete hasret kalan ve sadece 2 gol atabilen Kafkas Gençlik, Gürsu‘da Gürsu Belediyespor karşısında galibiyeti kovalayacak. 

Birinci Amatör Küme: 

1. Grup: Doğanspor bu hafta İnegöl‘de Harmancıkspor‘u konuk etti. Orta sıralardaki Harmancıkspor karşısında evinde alınan 1-1 sonuç Doğanspor‘u sevenleri birazcık olsun üzdü. Doğanspor lig sonuncusu Balkanspor deplasmanında ilk yarının son maçını oynayacak. Muhtemelen temsilcimiz kazanıp ilk yarıyı istediği yerde bitirmiş olacak. 

2. Grup: Morali yerine gelen Alanyurt Gençlik‘in sporcuları bu hafta ligde 3. sıradaki Şükraniyespor ile Bursa‘da karşılaştı. Karşılaşma 2–2 bitti. Temsilcimiz 8. maçını lig sonuncusu Vakıfspor ile İnegöl‘de oynanacak. 

3. Grup: K.Güvenspor bu hafta Yenişehir‘de Esnaf Doğanspor‘a konuk oldu ve rakibini 3–1 yenip puanını 16‘a çıkardı. Tüm Bursa ‘ da en golcü ikinci takım olan temsilcimiz bu hafta sahasında Hamitlerspor ile ilk yarının en önemli maçına çıkacak.

4. Grup: Yenicespor bu hafta Yenişehir temsilcisi Çeltikçispor‘u ağırladı. Takımın yarısı İnegöllülerden oluşan konuk ekip 1–0 galibiyetle yoluna devam ederken Yenicespor önemli bir kayıp yaşamış oldu. Osmaniyespor bu hafta dinlendi. Temsilcimiz bu hafta lig sonunculuğuna geriledi. Yenicespor, Bursa‘da köklü Tütünspor‘a karşı puan savaşı verecek. Osmaniyespor deplasmanda grubun güçlü takımı lider Gemlikspor ile karşılaşacak.

5. Grup: Akhisar Demirspor bu haftayı bay geçmişti. Siyah–Beyazlılar maç eksiliğiyle ligde ikinci sırada yer alıyor. Akhisar Demirspor, Ağaköyspor deplasmanında liderliği almak için mücadele edecek.

Anılarla Futbol: 

Kenan takımın koşmayı pek sevmeyen, tembel oyuncusudur. Takımın hocası Yalçın, Kenan‘ın oyununu pek beğenmese de adam yokluğundan dolayı ona ilk 11‘de şans verir. Kenan‘ın takımı Filizspor karşılaşmada 4-1 yeniktir. Kenan yine bal yapmayan arı misali maçta pek varlık gösterememektedir. Kenan bir ara kulübeye yaklaşır ve Yalçın Hocasına bir şey sorar: 
-    Hocam, sol dışa geçeyim mi? 
Takımından umudunu kesen Yalçın Hoca kulübede otururken oyuncusuna cevap verir.
-    Geç bakalım da şaşırt bizi Kenan.
Aradan 10 dakika geçer. Kenan tabii ki hocasını şaşırtmamış ve vasatı aşamamıştır. Ancak Kenan yine de oynama istediğindedir. Takımında oyuncu değişikliği yapılacağını gören Kenan yine hocasına soru sorar.
-    Hocam, biraz da sağ dışa geçeyim mi? 
-    Geç, geç ama en dışa, sahanın dışına geç! Gel oyundan çıkıyorsun.