Evet, beklenen gün geldi ve büyük heyecanla beklenen seçim, ülkemizin lehine sayılacak şekilde hayırlısıyla gerçekleştirilmiş oldu. Türkiye sadece Türkiye’den ibaret değil. Türkiye seçimlerin sonucunun ne olacağını nasıl beklediyse, Türkiye denilince Kafkaslar, Balkanlar, Ortadoğu ve Türklerin yaşamış olduğu tarihten gelen gönül bağımız olan ülkeler akla gelir. Türkiye bu yerler ile bir bütündür. İşte bu yüzden orada yaşayan, gönüllerinde daima Türkiye sevdası olan kardeşlerimizde seçimlerin sonuçlarını bizim gibi merakla beklediler ve seçimlerin sonuçlarına yürekten sevindiler.

Emperyalistler, içerdeki ve dışardaki hainlerde seçim sonuçlarını heyecan ile beklediler. Umdukları olmadı. Emperyalistler ve onların maşaları olan tüm Türkiye düşmanları ve teröristler kaybettiler. Böylelikle, hain emelleri yine yıkılmış oldu. Sayın, Cumhurbaşkanımız 40 yıllık siyasi hayatı ve 16 yıldır koruduğu iktidarıyla içerde ve dışarda çok büyük tecrübeler kazanarak, siyasette bir dünya markası haline geldi. 

Afrika ülkeleri, Latin Amerika ülkelerinden Venezüella’ya kadar tanınan ve sevilen Türkiye’nin önemli bir siyaset ve devlet adamı olarak, dünyada umut başlanan bir lider haline geldi. Sayın Cumhurbaşkanımızın kazanması için birçok Müslüman ülkelerde hatimler indirilip, dualar edildi. Bosna’da, Kosova’da, Filistin’de, Pakistan’da, Katar’da, Sudan’da, Azerbaycan’da Cumhurbaşkanımız kazandı diye sevinç çığlıkları içerisinde kutlamalar düzenlendi. 

Sayın Devlet Bahçeli’nin ülkemiz yararına yaptığı hamleler, unutulacak şeyler değil. Vatan, millet diye sevdaları, dertleri olan siyasi birer aktörler olarak sayın Recep Tayyip Erdoğan ve sayın Devlet Bahçeli söylenenleri boşa çıkartarak kazanmış oldular. Türkiye adına tebrik ediyor, ayrıca birlik ve beraberliklerinin büyük başarılar içerisinde, ebediyete kadar Türkiye’nin selameti için devam etmesini diliyoruz.

Emperyalistlerin hayalleri yine yıkıldığı için saldırıları ve oyunları daha da artacaktır. Birlik ve beraberliğimiz böyle devam ederse, hainlerin oyunları yine askıda kalacaktır. 16 yıllık tecrübesiyle Cumhurbaşkanımız kazandı ama sadece o değil, Türkiye ve gönül bağımız olan coğrafyalar, mazlumlar, ezilenlerde kazanmış oldu. Türkiye ve tün dünya coğrafyasındaki Türkiye sevdalıları adına hayırlı olsun. Muhtar bile olamazsın diyerek küçüksedikleri sayın Cumhurbaşkanımız bütün engelleri, zorlukları, oyunları aşarak bileğinin gücü ile gelinebilecek en yüksek mevkiye gelmiş oldu. Ayrıca muhtarlığa da aday olmuş olsaydı sadece heybetli, vakur görünüşünün avantajı ile onu da kazanır ve başarıyla sürdürürdü. 

İlklere imzasını atan Cumhurbaşkanımız yeni hükümet sisteminin ilk başkanı olarak da imzasını atmış oldu. Tecrübesiyle ustaların ustası olmayı hak eden sayın Cumhurbaşkanımızın yolu açık olsun. Ayağına hiçbir zaman taş değmesin. Türkiye’nin kendisine daha çok ihtiyacı var. Allah ömrüne ömür, gücüne güç katsın. Allah onun ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Türkiye ve tüm dünya mazlumları adına başarıları daim olsun. Tebrikler sayın Cumhurbaşkanım ve sayın Devlet Bahçeli. Uzun yıllar birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarınızda kolaylıklar ve sonsuz başarılar dilerim.