Kurtuluş Savaşı boyunca Mustafa Kemal 1919 ile 1924 Lozan´a kadar. İngiliz fransız Rus ve İtalya ile hiç savaşmadık O sırada Irak, Suriye ve Arabistan rahatça elimizden gitti savaşmadı. Evet biz sadece Yunanlılar ile savaştık o da Yunanlılar bizi oyalasın diye oldu.

Ama tarih kitaplarında “yedi düvele savaştık” diyorlar.. Bu ülkeler o tarihlerde bütün İslam alemini sömürgelerine aldılar. Bunların başına hep ajan getirdiler. Bunların aileleri hala görevde. İlaç, petrol, gıda, medya, banka, silah sektörleri hep  bunların elinde. 14 kişiden oluşan bu gruba aile deniliyor. ABD de görünüşte gerçekte bu aileler Koç Üniversitesi, bankası, marketi, ilaç sektörü var. Yabancı şirketlerle ortak onlar. Gezi´de bu yönleriyle devleti zora soktu. Koç, Sabancı, Doğan grubunun bir sürü fabrikası, şirketi var. Hep yabancı bu ailelerle ortak. Ülkeyi bunlar yönetiyor du. Ta ki Erdoğan dur diyene kadar.

Bütün dünyada böyle. Mısır´da, Sırbistan´da, Ukrayna´da, Libya´da, Brezilya´da 2 lider devirdiler. Medya bu 14 kişinin oluşturduğu adamların elinde. Bu adamların sevmediği tek şey milletinin sevdiği bir lider. Kafasını çıkaranı eziyorlar. Obama başkan olunca şu isimleri devlete ata diye mail atmaları bile yetiyor. Bakıyoruz ki hepsini atamış. Sadece 2 kişi hariç. O da çok bariz belli olmasın diye bunları Ruslar mailleri çökertince ortaya çıkartıldı. ABD´yi bile bunlar yönetiyor. Savcısından, hakimine, valisine, merkez bankasına kadar burada ki paralel yapı gibi göstermelik şirketlerle yönetiyorlar bazen.. Ve her ülkenin bir FETÖ´sü oluşturuluyor tabi. Bu ülkenin sosyo ekonomik, jeopolitik yapısına ve değerlerine göre yapılandırılıyor. Ülkelerinde sevilen liderlerden nefret ederler. Önce iç savaş çıkarıp ülkeyi birbirine katar, medya yoluyla lideri “diktatör” diye lanse eder, halkın gözünden düşürüp itibarsızlaştırmaya çalışırlar. Ne kadar tanıdık geldi değil mi ..!!

Dünya da küresel sermaye bu grubun elinde. Haliyle gelişen büyüyen kendine yeten hiçbir ülkeye asla izin vermiyorlar. Erdoğan´ı neden hedef aldıklarını anlıyormusunuz.? Çünkü Türkiye sosyo-ekonomik ve coğrafi yapısıyla bunlar için önemli bir gelir kaynağı. Asla kaybetmek istemezler…

Bu pazar dünya da olduğu gibi Türkiyede de her şey değişecek. Artık bizi baronlar değil halkın seçtiği temsilciler yönetecek.. Şunu asla unutmayın ! Erdoğanın dediği gibi “İri olacağız, diri olacağız” ki kazanalım.. Siyasi görüşünüz her ne olursa olsun ideolojik olarak bakmayın. Tek adama mı bırakacağız? söylemleriyle kafanızın bulandırılmasına müsaade ederseniz küresel güçlere yem olursunuz. Seçim sizin..