2. KÜME:

11. haftada Hocaköyspor evinde İznik Orhaniyespor ile karşılaşacaktı ancak rakibi gelmediği için hükmen kazanmış olacak. İki haftadır müsabaka oynamayan Hocaköyspor için alınan 6 puan önemli ise de sezonun en önemli maçına hazırlık açısından kötü denk gelmiş diyebiliriz.
Derbi maçında İnegölspor ise Ilgarspor ile kozlarını paylaştı. Yavru Bordo-Beyaz karşılaşmayı 4-0 kazandı. Cerrahspor, İnegöl´de İznik Elbeyli Üzümspor´a 2-1 kaybetti.
Bu hafta Hocaköyspor, İznik´te Elbeyli Üzümspor deplasmanına gidecek. Bu maç sezonun en önemli maçı olabilir. Temsilcimiz galip gelmesi durumunda puan farkını dokuza çıkarıp 1. Kümeye terfi etme hazırlıklarına yavaş yavaş başlayacaktır. İnegölspor evinde Bayındırspor ile oynayacak. Bu hafta da Ilgarspor-Cerrahspor derbi maçı oynanacak. Ilgarspor galip gelip orta sıraları güvence altına almak isterken, Cerrahspor´da ilk derbi galibiyetin peşinde olacak.

SÜPER AMATÖR KÜME PLAY-OFF:
Maalesef bu yıl sadece izleyici olduğumuz play-offlar bu hafta bitiyor. Aslında en az bir takımımızla bu heyecanı yaşamalıydık. İlk iki takımın direk terfi edeceği ligde Yıldırım Belediyespor ve Gülbahçespor mutlu sona biraz daha yakın.

ALT YAPI:
İnegölspor U16 takımı Düzce´de yapılan Türkiye Şampiyonasında rakiplerini yenerek grup şampiyonu oldu ve son 20 takım arasına kaldı. Bursa´dan beş takım katılıp tümü finale kaldı. Bu da Bursa´nın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.
U14 Takımımız da Zonguldak´ta finale kalmak için mücadele edecek. Grupta İstanbul Bağlarbaşıspor, Bursa TSE Arabayatağıspor gibi sıkça Türkiye Şampiyonalarında yer alan takımlar var.

ANILARLA FUTBOL:
İlçemizin güzide bir takımı eski toprak sahada antrenman yapmaktadır. Kaleciler kendi başlarına şut idmanı yapmaktadır. Kibar lakaplı takımın hocası bir ara kalecilere bakar.
Kaleci Zenga zemin çok bozuk olduğu için toplara ayağıyla vurup, topu sadece uzaklaştırma amacındadır.
Kibar Hoca lakaplı Antrenör, kalecilere yaklaşır ve kalecinin daha ciddi olması konusunda ikazını yapar.
Hazırcevaplılığı ile ilçede ün yapmış ve hiç bir zaman lafını esirgemeyen Zenga şöyle der;

-Hocam, toplara nasıl atlayayım? Bu sahada keçi bile menisküs olur, sonra ayağı buraya bırakırız