Süper Amatör Küme : Salgın virüs sebebiyle amatör maçlar seyircisiz oynandı. Amatör kümede sadece amatör takımlar oynadı. Alt yapıdaki tüm maçlar ertelendi. Tribünler kapalı da olsa maçları izlemek isteyenler tel örgülerinin ardından maçları takip etti. Bu haftada tribünler kapalı olacak.

A Grubu : Gençlergücü evinde lider Kestelspor‘u ağırladı. Müsabaka başladığı gibi 0 – 0 bitti. Ligde kalmayı garantileyen Akhisar Demirspor deplasmanda Bağlarbaşıspor‘u 6 – 4 yendi. Gençlergücü deplasmanda orta sıralardaki Burgazspor ile son maçına çıkacak. Akhisar Demirspor deplasmanda lider Kestel Belediyespor‘a konuk olacak.

B Grubu : Kurtuluşspor deplasmanda can çekişen Çağlayanspor‘u geriye düşse de 4 – 1 yenip son haftaya hedefinden kopmadan girmiş oldu. Hedefi kalmayan Doğugücü Gençlik evinde lig dördüncüsü İznikspor‘a 5 – 1 kaybetti. Son haftaya lig üçüncüsü olarak giren Kurtuluşspor lig sonuncusu Hamitlerspor ile evinde oynayacak. Rakip son maça çıkarsa temsilcimiz fark atıp Bursa‘dan gelecek haberi bekleyecek. Lig ikincisi Gürsu Belediyespor‘un kesin kaybetmesi gerekecek. Doğugücü Gençlik ise deplasmanda ligde kalmak için mücadele eden Odunlukspor ile oynayacak.

C Grubu : Kafkas Kartalı evinde ligde tutunmaya çalışan ve son haftalarda aldığı puanlarla biraz nefes alan Gemlikspor ile İnegöl‘de oynadı. Kafkas Kartalı 2 – 0 önde olduğu maçta 2 – 2 berabere kaldı. Halbuki temsilcimiz galip gelseydi son maça play – off‘u garantilemiş olarak çıkacaktı. K.Güvenspor bu hafta hükmen kazanıp üç puanı aldı. Ancak rakipleri Gemlikspor ve Hacıvatspor puan aldığı için bu 3 puanın çok önemi yok gibi. Kafkas Gençlik son maçında deplasmanda Duaçınarıspor ile oynayacak. Kafkas Kartalı ‘ nın maçı kadar K.Kemerçeşmespor-Emekspor maçı da çok önemli. K.Güvenspor son maçını aynı puandaki Gemlikspor ile deplasmanda oynayacak. Beraberlik K.Güvenspor‘a yarıyor. Aksi takdirde K.Güvenspor küme düşecek. Temsilcimiz ikinci yarı sadece hükmenden 3 puan alırken Gemlikspor 13 puan alıp temsilcimize yetişti.

2. Küme :

5. Grup :

Ligde ikinci sıraya yükselen Orhaniyespor deplasmanda en yakın takipçisi Değirmenönüspor‘u 3 – 2 yenerek yerini sağlama aldı. Mobilyaspor evinde lider Hacıvat Gençlerbirliği‘ne 3 – 1 kaybetti. Cerrahspor, Bursa‘da Sinandede Ufukspor‘a 2 – 1 mağlup oldu. Osmaniyespor deplasmanda Değirmentepespor ile puan mücadelesi verdiyse de müsabakayı 4 – 2 kaybetti. İlk yarının son maçında Orhaniyespor evinde Değirmentepespor‘u konuk edecek. Mobilyaspor-Cerrahspor maçı Pazar günü oynanacak. Osmaniyespor evinde lig üçüncüsü Sinandede Ufukspor ile karşılaşacak.