AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından mahalle başkanları toplantısı düzenlendi. 

Sani Konukoğlu Konferans salonunda düzenlenen toplantı da konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, "AK Parti olarak gerek yerel gerekse ulusal anlamda, mahalle teşkilatlarımızın  sıkı çalışmalarının ve sahaya olan hakimiyetlerinin olumlu yönlerini her seçim en iyi şekilde görmekteyiz. Bu anlamda hem merkez hemde kırsal mahalle başkanlarımızın öneri, talep ve isteklerini son derece önemli buluyor ve planlı bir şekilde mutat olarak bir araya geliyoruz.

İl Başkanımız Sn.Davut Gürkan ve Önceki dönem Bakanımız Sn.Hakan Çavuşoğlu, Milletvekilimiz Sn.Vildan Yılmaz Gürel ve Belediye Başkanımız Sn. Alper Taban'ın, İl Başkan Yardımcımız Sn. Sinan Kahraman, İl koordinetörümüz sn. Mustafa Kaymaz'ın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz geniş kapsamlı mahalle başkanları toplantımız ile, gerek yerelde gerekse ulusal anlamda  yalanlar ile Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik beraberliği ve Sn.Cumhurbaşkanımızı hedef alan suni gündemlere karşı teşkilat olarak dik duruşumuzu göstermekle beraber, İnegöl için yapılan ve yapılacak olan yatırımları değerlendirdik.

Doğal afetlerden ve yalanlardan siyaset üretip, Türkiye'yi emperyalist, küresel güçlerin hedefi haline getirmek isteyenlere karşı, Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inandığımız yolda yürümeye, yalanlara ve algı operasyonlarına karşı, ilk günkü aşk ve azimle milletimiz için İnegölümüz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Editör: TE Bilişim