İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle Pisko Tiyatro Derneği`ni ziyaret etti. Başkan Aktaş, İnegöl halkının Pisko Tiyatro Derneği`ne sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATILIYOR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel’i, dernek merkezinde Psiko Tiyatro Derneği Başkanı Mehmet Sarı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan Başkan Aktaş, "Bugün Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla çok değerli Psiko Tiyatro Derneği Başkanımızı ve yönetimini ziyarete geldik. Tiyatro işi tabiri yerindeyse İnegöl`de gelişiyor. Buna dair ailelerin, öğrencilerin, farklı sivil toplum kuruluşlarının bu konuda katkıları var, çalışmaları var. Belediye bünyesinde yaptığımız çalışmalar var. Bu günden itibaren özellikle İnegöl`de güzel çalışmalara imza atan Psiko Tiyatro Derneği`ni ziyaret edelim dedik. Ben, dernek Başkanımıza ve burada hizmet eden herkese yürekten teşekkür ediyorum. Gerçekten aile eğitimleri ile, çocuk tiyatroları ile çok hayırlı, çok güzel işlere imza atılıyor. Bu manada gençlerimizin, çocuklarımızın hatta anne ve babalarımızın geleceğe dair olumlu etkilenmeleri adına önemli faaliyetlere imza atıyorlar. Bizde İnegöl Belediyesi olarak katkı koymaya çalışıyoruz, bu güne kadar gelinen süreçte" dedi.

SAHİP ÇIKILMALI

Aktaş, "Ben özellikle bu gün nedeniyle anne ve babalara bu kurum ile alakalı sahip çıkılması gerektiğini ifade etmek istiyorum. Buraya gelip görebilirler. Ne kadar güzel ve hayırlı işlerin yapıldığına bizatihi şahit olabilirler" şeklinde konuştu.

PSİKO TİYATRO`YA İLK PROTOKOL ZİYARETİ

Psiko Tiyatro Derneği Başkanı Mehmet Sarı ise, "2009 yılından beri İnegöl`de faaliyet gösteren Psiko Tiyatro Derneği olarak, bu özel günde bizleri ziyarete gelen Belediye Başkanımıza ve AK Parti İlçe Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Açıldığımız günden beri ilk defa protokol nezdinde günümüz kutlanıyor şu anda. Onun için de Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Açıldığımız günden bu yana Belediyemizin maddi ve manevi büyük desteklerini gördük. Görmeye de devam ediyoruz. Bu destekler karşısında bizde elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Öğrenci arkadaşlarımız, öğretmen arkadaşlarımız ciddi anlamda çalışmalarına devam ediyorlar. Hepsine bu vesile ile teşekkür ediyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilişim