Öğretim yılı başından bu yana katıldıkları tüm müsabakaları birincilikle tamamlayan Özel Altın Nesil Anadolu ve Fen Lisesi Oryantring Takımı başarılarına başarı katmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında Bursa’da katıldıkları İl finallerinde 1. olarak bölge finallerinde ilimizi temsil etme hakkını elde eden Altın Nesil Genç Kızlar oryantring takımı 30 Mart 2022 tarihinde Sakarya’da düzenlenen Okullar arası oryantring bölge şampiyonasında birbirinden zorlu rakiplerini geride bırakarak bölge şampiyonu oldu. Ayrıca takım sporcularından Azra Coşkun 1. ve Semanur Özdemir ise bireysel sıralamada 3. olma başarısını gösterdiler.

Bölge finallerinde takım halinde 1. olan Altın Nesil Fen ve Anadolu Lisesi oryantring takımı 17 Nisan 2022 tarihinde Balıkesir’de düzenlenecek olan okullar arası Türkiye şampiyonasına katılarak bölgemizi temsil etme hakkını elde etti.

Konu ile alakalı değerlendirmede bulunan Okul Müdürü Mesut Mutlu, “öğrencilerimizin gerek takım olarak 1. lik elde etmesi gerekse bireysel sıralamada iki derece kazanmaları bizi gururlandırdı. Takımımızın ülke finalinde de 1. olarak şampiyon olması ve ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil etmelerini hedefliyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve onları müsabakalara hazırlayan Antrenör Tarık Şeker ile öğretmenimiz Mihrican Güvenç’e teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim