Kamp programlarını sürdüren Ateş Karıncaları yaz sezonun son kampını Armutlu yakınlarında ki deniz kenarında tamamladı.

Okulların açılmasına sayılı günler kala gençler hem doyasıya eğlenip stres atarken hem de açık havada konferans ile eğitim gördü. Yaklaşık kırk kişinin katıldığı ve İki gün süren kamp programın da  bir çok spor ve dağcılık gibi faaliyetlerde de bulunuldu.

KIŞ KAMPLARI DA YAPACAĞIZ

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Başkanı “Tarık Bostancı; Her hafta düzenlediğimiz kamp programlarımızın derslerin yaklaşmasıyla yaz sezon finalini gerçekleştiriyoruz. Tabi Allah nasip eder de şartlar uygun olursa iler ki haftalarda kış kamplarını da yapacağız. Çünkü derneğimizin isminde de yazdığı gibi biz gençlik hareketiyiz. Ne kadar çok gençlere yönelik faaliyet yaparsak, ne kadar şuurlu bir eğitim verebilirsek onlarda o kadar milli ve manevi iklime sahip Vatana Millete faydalı bir vatandaş, Ümmeti Muhammedin dertleriyle dertlenen şuurlu Müslümanlar olacaktır“ ifadelerini kullandı.

CAN VERMEYE HAZIRIZ

Gençlere ayrı bir değer verdiklerini dile getiren derneğin kurucu başkanı Fatih Bayram; “ Her nerede zulüm varsa onun karşısında Ateş Karıncaları vardır. Çünkü biz Malazgirt de bize karşı oynanan oyunu bozduk, Mohaç meydan muharebesinde bozduk, Sultan Fatih atını denize sürerek bu oyunu bozduk. Biz Endülüs de, Emeviler de Memlükler de Gazneliler de Sultan olduk, Şah olduk. Gerektiğinde Çanakkale de seyit onbaşı olduk. Çünkü biz bu manada büyüyen gençlik olarak Vatanımızın, Milletimizin, Bayrağımızın, gariplerin ve yetimlerin temsilcisi olarak her yerde ölmeye ve can vermeye hazırız. Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği bir fikri kuruluştur. Birliğin ve beraberliğin oluşumu için çalışır. O yüzden siz gençler bizler için çok değerlisiniz. Hem İnegöl esnafı olarak hem Türkiye genelinde ve bütün Ümmetin beklediği milli bir düşünce zihniyeti Allah’ın izniyle bizle birlikte doğacaktır. Allah’a Emanet olun. Rabbim çalışmalarımızı kabul eylesin. Program da emeği geçenlere ve desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim