Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Biz bize moral akşamları’ programı kapsamında İnegöl’deki üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere güzel bir gelecek dileyen Başkan Aktaş, gençlere geleceğe dair öğütler verdi. Gençlere hedef ve hayallerine doğru durmadan koşmalarını öneren Başkan Aktaş, “Hayatı iyi takip edin” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik düzenlediği ‘Biz bize moral akşamları’ programını İnegöl’e taşıdı. İnegöl İşletme Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’ndaki öğrencilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, öğrencilerden gelen sorulara cevap vererek, siyasi ve özel hayatından örnekler sundu.

Pandeminin Türkiye’ye yaşattığı olumsuzluklara rağmen ülkenin geleceğinin parlak olduğunu dile getiren Başkan Aktaş, “Kimsenin vazgeçemediği stratejik bir ülkeyiz. Dolayısıyla bu ülkede ne kadar donanımlı gençlik olursa, emin olabilirsiniz ki geleceğimiz daha aydınlık. Benim acizane tavsiyem; ideallerinizin, hayallerinizin peşinden koşun. Hedefleriniz olsun, hayalleriniz olsun ve hayalleriniz doğrultusunda koşun. Konuşmaktan, dinlemekten, istişare etmekten, akıl danışmaktan hiçbir zaman kaçınmayın. Değişim ve dönüşüm hayatın özünde var. Kaçınılmaz bir gerçek. Çağın şartlarına ayak uyduracağız. Radarlarınız açık olsun. Hayatı iyi takip edin” dedi.

Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban ile Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A.Saim Kılavuz’un da katıldığı öğrenci buluşmasında, müzik dinletisi de sunuldu. Konuşmaların ardından kendisine sorulan soruları yanıtlayan Başkan Aktaş, daha sonra öğrencilerle akşam yemeği yedi.

Editör: TE Bilişim