İnegöl Şoförler Odası ve kamyoncular kooperatifi ortaklığında aşılama programı  gerçekleştirildi. Programda aşılamanın önemi vurgulanarak İnegöl’deki diğer kurumlara da aşılanma çağrısı yapıldı.

İnegöl’de aşılama hızının düşük olması nedeniyle kurum ve kuruluşlar çeşitli etkinlikler düzenlemeye ve aşı çağrısı yapmaya devam ediyor. Son olarak İnegöl Şoförler Odası ve kamyoncular kooperatifi ortaklığında aşılama programı gerçekleştirildi. İlçe Sağlık Müdürlüğünden kamyoncular kooperatifi binasına giden sağlıkçılar şoförleri ve çalışanları aşıladı. Aşılamaya gelenlerin sayısının yüksek olması ise dikkatlerden kaçmadı. Konu ile alakalı açıklama yapan İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, İnegöl’deki diğer kurum-kuruluş ve STK’lara aşılama çağrısı yapı.

AŞILANMANIN HIZLANMASINI İSTİYORUZ

Korkmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Kamyoncular kooperatifi ve şoförler odası iş birliğinde bugün İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından kooperatifimizde aşılama yapıldı. Katılım da bayağı yoğun oldu. Virüs belasının önlenebilmesi için aşının mutlaka yapılması gerekiyor. Bizler de aşılanmanın daha da hızlanmasını istediğimizden dolayı böyle bir seferberlik yaptık. Yurt dışında aşılama hızının yoğun olduğu bölgelerde normal hayata dönüşün hızlı olduğunu görüyoruz. “

BANA BİR ŞEY OLMAZ DEMİSİNLER

“Türkiye’deki bütün bireylerimizin aşı olmasını itiyoruz özelde de İnegöl’de aşılama hızının düşük olduğunu görüyoruz. Bizler de şoförler odası ve kamyoncular kooperatifi olarak böyle bir program gerçekleştirdi. Biz bu aşıyı vurulmasak beladan kurtulamayacağız. Bakın yakında okullarımız aşılacak ve vaka sayılarımız artabilir. Bundan dolayı herkesin aşı vurulmasını talep ediyorum. Özellikle gençlerimiz bana bir şey olmaz demesin.”

Editör: TE Bilişim