Geçtiğimiz günler olağan kongre ile Bayburt Kültür ve yardımlaşma derneğine yeniden başkan seçilen Saadettin Erdoğan ve yönetimi ilçe protokolünü ziyaret ederek çalışmalara başladı.

Yeniden yönetime seçilen İnegöl Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Saadettin Erdoğan ve yönetimi ilk ziyareti İnegöl Kaymakamı Eren Arslan'a gerçekleştirdi. Sırası ile İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay'ı ziyaret eden dernek yönetimi çalışmalarına başladı.

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan İnegöl Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Saadettin Erdoğan, "Kongremizin ardından görev dağılımını yönetim kurulu içerisinde gerçekleştirdikten sonra ilk olarak protokol ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. İnegöl'de yaşayan Bayburtlular olarak 8 bin kişilik camiaya mensubuz. Derneğimiz camiamız ile birlikte yaşadığımız şehrimiz İnegöl'de sosyal ve kültürel anlamda, üretim ve ticaret anlamında katkı sağlamaya çalışıyoruz.  Bu bağlamda kültür faaliyetlerimiz ve diğer çalışmalarımız devam edecektir. Bizleri ağırlayan ilçe Kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve cumhuriyet başsavcımıza camiamız adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim