İnegöl Belediyesi, pandemi nedeniyle toplu etkinlikler düzenlenemediği için bu yıl Mevlid Kandiline özel soru-cevap etkinliği gerçekleştirdi. Vatandaşlara peygamber efendimizin hayatından sorular sorarak yine Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitap hediye edildi.

Covid-19 salgınının son günlerde ilçemizde ve ülkemizde artarak devam etmesi nedeniyle, bu yıl Mevlid Kandilinde her yıl yapılan geleneksel ikramlar yapılamadı. İnegöl Belediyesi, ilçe halkının kandilini bu kez farklı bir etkinlikle kutladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü işbirliğinde soru-cevap etkinliği gerçekleştirildi.

İnegöl Belediyesi sunucusu Fatih Şen, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya gelişinin 1449 yıldönümünü idrak ettiğimiz Mevlid Kandili günü sokaklara inerek vatandaşlara Peygamber Efendimizin hayatından sorular sordu. Etkinlik sırasında mikrofon uzatılan tüm vatandaşlara Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitap hediye edildi.

Aynı zamanda farkındalık oluşturmak ve Peygamber Efendimizin hayatını daha iyi anlamayı amaç edinen etkinliği ilçe halkı da beğeniyle karşıladı.

Editör: TE Bilişim