19. Uluslararası Bursa Çocuk ve Gençlik Tiyatro Festivali kapsamında, 07-10 yaş arası İlkokul öğrencilerine yönelik sahnelenen “Üç Tekerlekli Bisiklet ve Odisey” adlı müzikal çocuk oyununun yönetmeni ve oyuncularının tamamı İspanyollardan oluşuyor. Ulises Bechis’in yazdığı, yönettiği ve oynadığı oyunda Elias Alberto ve Damian Bojorque sahne alırken, yaklaşık 1 saat süren müzikal komedi oyununa büyük ilgi gösteren öğrenciler, salonu tıklım tıklım doldurdular.

Oyunla ilgili bilgi veren  Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Çocuklarımızın sosyalleşmeleri, kendilerini geliştirmeleri için pek çok etkinlik düzenliyoruz. Kültür Sanat ve Gençlik Merkezimiz bu anlamda merkez haline geldi. Burada müzik ve enstrüman kursları düzenliyor, çocuklarımıza yönelik tiyatro eğitimleri veriyoruz. Bugün de burada Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı’nın destekleriyle “Üç Tekerlekli Bisiklet ve Odisey” tiyatro oyununu İnegöllü çocuklarımızla buluşturduk” dedi.

Öğrencilerden ve öğretmenlerden güzel tepkiler aldıklarını ve oyuna gösterilen ilginin kendilerini de memnun ettiğini belirten Başkan yardımcısı Alper Taban, kültürel ve sosyal etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim