Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Sekreteri Bengül Kavlan, Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’i eleştirerek “Kendisini İnegöl’ün dertleriyle ilgilenmeye davet ediyoruz” dedi.

Vildan Yılmaz Gürel’i göremediklerini ve ulaşamadıklarını belirten Kavlan, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan fotoğraflarla algı oluşturmaya çalıştığını ifade etti. Vaat edilen projelerin havada kaldığını söyleyen Kavlan, “Şahsım ana muhalefet partisinde aktif olarak siyaset yapan biri olarak, İnegöl’ümüzdeki programların hemen hemen hiçbirinde kendisini göremiyoruz. Bunun bir nedeni var mı?” şeklinde soru yöneltti.

KAYIP İLANI VERSEK Mİ?

Kavlan’ın Vekil Gürel hakkındaki eleştirileri şu şekilde;

“İnegöl bölgemizin Milletvekili Sayın Vildan Yılmaz Gürel hanımı gören var mı?  Bu aralar bir kayıp ilanı versek mi? diye düşünürken bir kaç AKP'li dosta ve arkadaşlara sordum. Dostlarım da benim gibi düşünmekte. Gerek vatandaştan, gerek basındaki arkadaşlardan kendisine ulaşamadıklarını ve bir bilgiye sahip olmadıklarını öğrendim. Anlayacağınız bir dokun bin ah işit durumu oldu.”

FOTOĞRAFLARLA ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYOR

“Gerçi sayın vekil gördüğüm ve duyduğum kadarı ile sosyal medya hesapları üzerinden fotoğrafları ile birlikte İnegöl halkı üzerinde bir algı oluşturmaya çalışıyor.  Bu aralar İnegöl ile ilgili aklıma takılan bazı sorular var; belki sayın vekil İnegöl’de neler oluyor diye İnegöl basınını takip ediyordur diye kendisine buradan soralım.”

EVİNİN ÇEŞMESİNDEN KAYNAK SUYU AKAN VAR MI?

“Sayın vekil Hocaköy Mahallesi’nde 2016 yılında inşaat çalışmalarına başlanan Türkiye'nin içme suyu alanındaki en büyük yatırımları arasında yer aldığı ve İnegöl’ün içme suyu ihtiyacını 2050 yılına kadar karşılayacağı söylenen içme suyu barajı inşaatı çalışmaları ne durumda? Hocaköy Barajı sanki Arap saçına döndü. 3 kez ihale tarihi verdi ve bu son verilen tarihte gerçekten de çalışmalar başlayacak mı? Hocaköy Barajı için 17 Haziran 2021 tarihinde yeniden ihalesi yapılan barajın son durumunu incelerken sayın vekil ve yanındaki heyet İnegöl'ün tamamına kaynak suyu ulaştıracak denmişti. Sormadan edemiyorum evinin çeşmesinden kaynak suyu akan var mı?”

MİLLET BAHÇESİNİN YAPILACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

“Sayın vekil Millet Bahçesi’nin yapılacağı ile ilgili müjdeli bir haber vermişti ve hatta yapılacağı alan bile belli olmuştu. Alanyurt'ta 2014 yılında yapılan ve daha sonra atıl hale gelen eski çöplüğün olduğu alanda bulunan Botanik Park'a yapılacağı söylenmişti.  İnegöllü biri olarak hayallerimizi büyük düşünerek, hayallerimizi büyük tutarak Bursa’nın en büyük millet bahçesi diyerek açıklamıştı ya hani. Hatta o açıklamada yasal süreç ve teknik çalışmalar tamamlandı. İnegöl’ün prestij çalışması için gün sayıyoruz demişti.”

 İL OLMAK İÇİN ÇALIŞMASI VAR MI?

“İnegöl için bu kadar büyük düşünen hayallerini büyük tutan sayın vekil İnegöl'ün il olması için ciddi bir anlamda çalışması var mı? Yoksa İnegöl küçük kalsın il olmayı hak etmiyor mu diyorlar?”

 KENDİSİNİ GÖREMEYİŞİMİZİN BİR NEDENİ VAR MI?

“Şahsım ana muhalefet partisinde aktif olarak siyaset yapan biri olarak, İnegölmüz’deki  programların hemen hemen hiçbirinde kendisini  göremiyoruz. Bunun bir nedeni var mı? Artan zamlardan kaynaklı alacağı tepkilerden dolayı halkın arasına inemiyor mu? Partisiyle mi arası bozuk? Yoksa partisinin yönetim kurulu ile mi arası bozuk?  Diye sormadan edemiyorum. Eğer böyle bir durum varsa dava arkadaşları ile sorun yaşayan bir vekil İnegöl'ün sorunlarını nasıl çözecek?”

İNEGÖL’ÜN DERTLERİYLE İLGİLENMEYE DAVET EDİYORUZ

“Son olarak ben kendisine şunu sormak istiyorum. İnegöl'ün iktidara vermiş olduğu desteğin karşılığı bu kadar mı? Kendisini bu güne kadar biz İnegöl halkına vermiş olduğu büyük projeler ile ilgili son durum nedir diyerek İnegöl'e ve İnegöl ile ilgili sorunlara, İnegöllünün dertleriyle ilgilenmeye davet ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim