İstanbul’da girdiği denizde boğulan 19 yaşındaki Bayram Demir, Edebey Mahallesi’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, arkadaşlarıyla iskelede oturan Bayram Demir, arkadaşı ile yüzmek için denize girdi. Her iki arkadaş bir süre yüzdükten sonra Demir gözden kayboldu.

Çevrede oturan birçok vatandaş, denize atlayarak Demir’i kurtarmaya çalıştı. Kaybolan Bayram Demir’in yaklaşık yarım saatlik kurtarma çalışmaları sonuçsuz kalınca, vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaklaşık 4 saat sonra Deniz Polisi, Demir’in cesedini kıyıya yakın bir yerde buldu. Daha sonra olay yerine çağrılan dalgıçların yardımıyla boğularak hayatını kaybeden Bayram Demir’in cansız bedeni, çıkartıldı. 

Demir’in cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından ailesine teslim edilen cenaze İnegöl’e getirildi.

Talihsiz genç için Edebey Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Arkadaşları ile sevenlerinin katıldığı törende, gencin cenazesi öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Editör: TE Bilişim