Domaniç Kaymakamı Muhammet Enes İpek, İnegöl Zihinsel Engelliler ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği (ZİHENDER) bünyesinde faaliyet gösteren Çamlıca Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

ZİHENDER bünyesindeki Domaniç Çamlıca Köy’ündeki Çamlıca Rehabilitasyon Merkezi Pandemi süreci nedeniyle ara verdiği eğitim faaliyetlerine yenilenmiş kadrosuyla tekrar başlıyor.

Kaymakam Muhammet Enes İpek ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şentürk ile birlikte Çamlıca Rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Rehabilitasyon merkezini gezen ve okul yönetimi ile toplantı yapan Kaymakam Muhammet Enes İpek,”Rehabilitasyon Merkezimizde eğitim görecek olan Özel çocuklarımızın eğitimi ve öğrenimi için Kaymakamlık olarak önem ve özen gösteriyoruz Bu özel çocuklarımızla ilgili çalışmalarda bir nevi pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Çünkü bu özel çocuklarımızın hayata tutunması bizim için çok önemli. Dolayısıyla Bu çocuklarımızın iyi ve kaliteli ortamda eğitim almaları için her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz” dedi.

 Kaymakamımızın Ziyaretinden ve ilgisinden dolayı memnuniyetini ifade eden İnegöl Zihinsel Engelli ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Pelin Ergin, “Özel çocuklarımızın eğitimine başlaması nedeniyle Çamlıca Rehabilitasyon merkezimizde yaptığımız çalışmalar ile ilgili sayın kaymakamımıza Eğitim koordinatörümüz Serap Alicik ile birlikte ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdik. Kurumumuzu ziyaret eden Kaymakamımızın özellikle manevi desteği eğitim görecek olan özel çocuklarımız adına bizi ziyadesiyle mutlu ettiği gibi bize sıkıntılı pandemi sürecindeki çalışmalarımızda moral ve motivasyon kaynağımız oldu” dedi.

Editör: TE Bilişim