Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanı Murat Balakuş ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl’e yeni atanan Kaymakam Eren Arslan’ı ve Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Önceki gün gerçekleşen ilk ziyaret Kaymakam Eren Arslan’a yapıldı. Ziyaret anısında Arslan’a çiçek takdim eden Başkan Murat Balakuş, “İlçe teşkilatı olarak ilçemizde yeni göreve başlayan Kaymakam Eren Aslan beyi makamında ziyaret ettik. Ortak paydamızın İnegöl olduğunu, yaşadığımız şehrin bir adım daha ileriye gitmesi ve şehrimiz adına olacak her güzel konuda elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu kendilerine belirtme olanağı da bulmuş olduk. Sıcak bir havada geçen ziyaret için ve bizlere göstermiş olduğu ilgi alakalarından dolayı sayın Kaymakamımız Eren beye şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ederim” dedi.

İkinci ziyaret ise, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay’a yapıldı. Ziyaret sonrası açıklama yapan Balakuş, “İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay beyi ilçe teşkilatı olarak ziyaret ettik. Yoğun programında bizlere de zaman ayıran Başsavcımızla ilçemiz ile ilgili her konuda göreve hazır olduğumuzu iletmiş olduk. Ortak amcamız İnegöl’ümüzün çok daha iyi yerlerde olmasını ve bunun için elbirliği içinde çalışarak başarılacağını birlikte paylaşmış olduk. Bizlere göstermiş olduğu ilgi alakalarından dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür eder, sayın Başsavcımıza başarılarını devamını dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim