Gençlere yönelik yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Ensar Vakfı İnegöl Şubesi bu seferde İstanbul'a tarihi bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

Yaklaşık 50 kişilik kafile ile sabah namazında Ayasofya camiinde buluşan gençler daha sonra diğer tarihi yerleri ve eserleri yakından görme fırsatı buldular.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Ensar Vakfı İnegöl Şube başkanı Sinan Gültekin; "Jüpiter’den Kars'a her nerede bir genç varsa- sloganıyla çıktığımız bu yolda genç kardeşlerimize manevi ve kültürel bir etkinlik olması hasebiyle böyle bir program düzenledik. Bugün burada şanlı ecdadımızın göstermiş oldukları kutlu zaferlerin nişanelerini yakından görme fırsatı bulduk. Gençlerin bu muhteşem tarih kokan atmosferi yakından müşahede etmeleri onların ufkunu açacak nice Fatihler, Yavuzlar, Süleymanlar olma yolunda kendilerine dersler çıkartacaklardır. Biz inanıyoruz ki kardeşlerimizle ilgilenip onları bu şekilde faydalı programlarda buluşturursak onlarda Vatanına Milletine faydalı bir birey olacaktır.

Gençlerimizin eğitiminde ısrar etmeye devam edeceklerini ifade ederek konuşmasını sürdüren Gültekin; Güçlü bir Devlet, şuurlu bir toplumun oluşmasında en büyük etken olan gençlerimizin eğitiminde ısrar edeceğiz. Çünkü bir toplumun en güçlü dinamiğini oluşturan gençlerimizi zararlı akımlara karşı yalnız bırakırsak biz toplum yararına çalıştığını iddea eden stk temsilcileri olarak bu vebalin altindan kalkamayız. Azimle, heyacabla bu tür çalışmaların sayısını arttırarak gençlerimizin maddi ve manevi gelişimlerine katkıda bulunmak zorundayız. Bu vesileyle ben programda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, desteklerini esirgemeyen saygı değer esnaflarımıza ve değerli basın mensuplarımıza teşekkürlerimi iletiyor saygılar sunuyorum. " dedi.

Editör: TE Bilişim