Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği tarafından Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi’nin sanal tur ile dünyanın her yerinden rahatlıkla gezilebilmesi amacıyla 360 derece çekimleri yaptırılıyor.

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği, 2021 yılında Caddeyi ve üyelerini tanıtmak için internet ve sosyal medya projelerine ağırlık verdi.

Üyelerine yönelik özel tanıtım paketleri hazırlayan dernek, caddeyi 360 derece sanal tur çekimleri yaptırarak Dünya’nın her yerinden 7/24 gezilebilmesini sağlayacak. Talep eden üyeler ayrıca mağazalarını da 360 derece çekim yaptırıp internette paylaşabilecek.

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri, 360 derece çekimin yapılması adına çalışma başlattılar.

Çalışmaya ilişkin açıklama yapan Dernek Başkanı Bayraktar, şunları söyledi:

“Özellikle pandeminin tüm dünyada değişimlere sebep olması ile internet kullanımı çok yaygınlaştı. Bununla birlikte internet ve sosyal medya da en etkili tanıtım ve pazarlama aracı haline geldi. Türkiye’de mobilya mağazacılığına öncülük eden Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi olarak bu süreçte zamanın gereklerine uygun olarak sektörümüze liderlik etmeye devam edeceğiz. İleri teknoloji ekipman ve profesyonel ekipler ile yapacağımız bu çalışmanın caddemize, şehrimize ve sektörümüze hayırlı olmasını diliyoruz.”

Editör: TE Bilişim