Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İlçe Sağlık Müdürlüğü Kadın Personeline Karanfil Dağıttı.

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi yöneticileri İnegöl İlçe Sağlık Müdürlüğü kadın personeline yapmış olduğu ziyaretle karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Ziyaretin ardından Gençlik Kurulu Başkanı Melih Koşarer yapmış olduğu açıklamada; ‘’Bizler, bugün pandemi nedeniyle 1 yılı aşkın süredir olağanüstü bir enerjiyle çalışan sağlık personelimizi ziyaret etmek istedik. Pandemi ile mücadelede kadınlarımızda mesai gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Onlara bu önemli günde destek olmak için yöneticilerimizle böyle bir ziyaret düzenledik.

Kadınlarımızın toplumdaki yeri ve görevleri itibariyle birey olarak kişiliğini kazanması, kendini ifade edebilmesi, toplumda hak ettiği yeri alması gereklidir. Kadınların ihmal edildiği toplumların varlığını sağlıklı bir şekilde sürdürmesi mümkün değildir. Gelişen teknoloji, yaşam kalitesinin yükselmesi ve eğitim seviyelerinin artmasıyla artık kadınlar, politikadan sanata her alanda bulunmakta, konumlarını başarılı bir şekilde temsil etmektedirler. Kadınlarımız hayatımızın her anında bizlerle ailemize ve topluma değer katmaya devam ediyor.

Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün kadınlarımızın hak ettikleri koşulların oluşması adına milat olması dileklerimizle, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.’’ dedi.

Editör: TE Bilişim