23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı başta İnegöl olmak üzere tüm yurtta coşku içinde kutlanırken, bayramı hastanede geçirmek zorunda kalan çocuklar unutulmadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı rahatsızlıkları nedeniyle sokakta kutlayamayan çocukları Genel Sağlık İş Sendikası mutlu etti. Genel Sağlık İş Sendikası İnegöl İlçe Temsilcisi Didem Solmaz ve sendika üyeleri, İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi olan çocukları odalarında ziyaret ederek çeşitli oyuncaklar hediye ettiler.

Konu hakkında açıklama yapan Genel Sağlık İş Sendikası İnegöl İlçe Temsilcisi Didem Solmaz, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hastanemizde tedavi altında geçiren miniklere bir nebze moral olması açısından ziyarette bulunduk. Egemenliğimizin teminatı olan çocuklarımıza ithaf edilen bu bayramda onlara  hediyeler dağıtarak bayramlarını kutlayarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Milli şuurumuzu gelecek nesillere aktarılması için mücadelemizi daima sürdüreceğiz. Ülkemizin kurucusu Ulu Önde Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği üzere "Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır." Bu vesile ile tüm Dünya çocuklarının bayramını kutlarım. Ulusal egemenliğimizin en önemli mihenk taşlarından biri olan bu bayramın yurdumuzun her köşesinde coşku ile kutlanmasını temenni ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim