10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası nedeniyle İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) tarafından kahvaltı düzenlendi. Kahvaltı da özel çocuklar ile ailelerini ilçe protokolü yalnız bırakmadı.

Kahvaltının ardından bir açıklama yapan İZED Başkanı Halil Peynirci, “Engelli bireylerimize sadece bir hafta değil,  tüm yaşamları boyunca sahip çıkmalıyız. Kendimizi onların yerine koyarak düşünmeli ve engelli bireylerimizin daha rahat yaşayabileceği bir dünya kurmak için elimizden geleni yapmalıyız.  Tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Haftası kutlu olsun. Tohum toprağın bağrına, engelli birey de topluma emanettir. Hafta etkinliğimiz de İnegöl Kaymakamı Eren Arslan beye, İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir’e, İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Maden'e, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Fatih Fakılı'ya, İ.Z.E.D derneğimizde düzenlenen kahvaltı programına katılımları ve gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Peynirci, ayrıca Üçel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkeziyle birlikte 17 Mayıs 2020 Salı günü saat 20.00’de Mehter Düğün Salonunda düzenleyecekleri eğlenceye tüm ilçe halkını davet etti.

Editör: TE Bilişim