Yenilenen yüzü ve açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısıyla İnegöl AVM; Aralık ayına özel pek çok atölye programı ve kampanyayı hayata geçirdi. Geniş marka karması ile hizmet veren İnegöl AVM; yeni kampanyası ile aynı gün içerisinde 700 TL ve üzeri alışverişlerde bir adet french press ve kış çayı hediye ediyor. Aralık ayına özel İnegöl AVM’de düzenlenen 7 farklı atölye programı arasında; Seramik Atölyesi, Çoraptan Kardan Adam Atölyesi, Kadınlara Özel El Örgüsü Atölyesi, Eldivenden Kukla Atölyesi ve Meyvelerle Piyano Çalma Atölyesi yer alıyor. AVM’de ayrıca 18 Aralık’ta da Canlı Müzik dinletisi ziyaretçileri karşılayacak.

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, atölyeleri, etkinlikleri ve yeni kampanyası ile İnegöllülere hareketli bir Aralık ayı programı hazırladı.

Aralık ayına özel hayata geçirdiği kampanyası ile İnegöl AVM, aynı gün içerisinde 700 TL ve üzeri alışveriş yapanlara, bir adet french press ve kış çayı hediye edecek. Sıcacık bir Aralık ayı geçirmek isteyen kişilerin mutluluklarına ortak olmak için hayata geçirilen kampanya, stoklarla sınırlı olduğu içinse acele etmek gerekiyor.

İNEGÖL AVM, ATÖLYELERLE DOP DOLU

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan İnegöl AVM, ay boyunca planladığı atölye programları ile İnegöllülerin hem eğlenceli hem de verimli zamanlar geçirmesini sağlayacak.

AVM’de geçtiğimiz günlerde düzenlenen Minik Kimyagerler Atölyesi ve Sihirli Karışımlar atölyelerinin ardından beş farklı atölye daha ziyaretçilerini ağırlayacak. İnegöl AVM’de 11 Aralık’ta Seramik Atölyesi, 12 Aralık’ta Çoraptan Kardan Adam Atölyesi, 19 Aralık’ta Kadınlara Özel Er Örgüsü Atölyesi, 25 Aralık’ta Eldivenden Kukla Atölyesi ve 26 Aralık’ta Meyvelerle Piyano Çalma Atölyesi düzenlenecek.

Yenilenen yüzü ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM, ayrıca ziyaretçilerinin alışveriş keyfini artırmak için de pek çok çalışmayı hayata geçiriyor. Bu kapsamda ruhun gıdası olacak bir müzik dinletisini de misafirlerine sunmaya hazırlanan İnegöl AVM’de 18 Aralık’ta Canlı Müzik dinletisi düzenlenecek.

HİJYENİK VE GÜVENLİ ALIŞVERİŞİN ADRESİ…

Geniş yerli ve yabancı marka karmasıyla hizmet veren İnegöl AVM, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısıyla herkesi Aralık ayına özel düzenlediği etkinliklere ve atölyelerine katılmaya davet ediyor. Normalleşme döneminde ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten İnegöl AVM, uyguladığı hijyen kuralları ve uygulamaları ile de güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Alışveriş Merkezi, uygulamaya aldığı önlemlerle geçtiğimiz günlerde gerçekleşen denetimlerin ardından Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni yenileyerek, güvenli alışveriş hizmetini tescilledi.

Editör: TE Bilişim