Yenilenen yüzü ve açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısıyla İnegöl AVM, yaza renk katacak yepyeni bir kampanyayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. 12 Ağustos – 12 Ekim tarihleri arasında 2 ay sürecek Yaz Kampanyası ile İnegöl AVM, 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine çekilişle birbirinden özel hediyeler verecek.

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, yaz ayına renk katacak hediyeler vereceği yeni kampanyasını ziyaretçilerine sunmaya hazırlanıyor.

İnegöl AVM’de 12 Ağustos – 12 Ekim tarihleri arasında 2 ay boyunca geçerli olacak Yaz Kampanyası ile 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, çekilişle birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak. Her 200 TL’lik alışveriş için bir çekilişe katılma hakkının verildiği kampanyada 200 TL ve katlarını harcayan ziyaretçiler, alışveriş fişlerini İnegöl AVM Migros Hall’ündeki kampanya noktasına ibraz ederek, sahip oldukları hak miktarınca çekilişe katılabilecek.

Kampanya sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle; 4 Kuba marka motorsiklet ve motorsiklet kaskı, 4 Xiaomi marka elektrikli scooter, 25 Canello marka çocuk bisikleti ve 25 Canello marka yetişkin bisikleti olmak üzere toplamda 58 hediye verilecek.

Yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM, yaza özel hazırladığı kampanyasıyla misafirlerinin özgürlüğünün ve eğlenceli gezilerinin gizli ortağı olacak.

Hijyenik ve güvenli alışverişin adresi…

Geniş yerli ve yabancı marka karmasıyla hizmet veren İnegöl AVM, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısıyla, herkesi yaza hareket katacak kampanyasına katılmaya davet ediyor. Normalleşme döneminde ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten İnegöl AVM, uyguladığı hijyen kuralları ve uygulamaları ile de güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Alışveriş Merkezi, uygulamaya aldığı önlemlerle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, FİBA Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Editör: TE Bilişim