İnegöl Hastane Geliştirme ve Sosyal Yardım Derneğinde 19 yıldır başkanlık yapan Nevzat Kaçar görevi Yasin Altuntepe’ye devretti.

8 Ocak’ta yapılan genel kurulda İnegöl Hastane Geliştirme ve Sosyal Yardım Derneği başkanlığına seçilen Yasin Altuntepe ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla dün Çamlıca Restoran da bir araya geldi.

Burada bir açıklama yapan Başkan Yasin Altuntepe, “8 Ocak itibariyle İnegöl Hastane Geliştirme ve Sosyal Yardım Derneğimizin kongresini gerçekleştirdik. Mevcut başkanımız Nevzat Kaçar 19 yıldır başkandı. Kendisinden Allah razı olsun, gençlerin önünü açalım istedi. Bizde daha önce kendisinin yönetimindeydik. Akabinde görevi devir aldık. Bir kongre yaptık. Kongrede yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla beraber seçildik. Yeni yönetimde yer alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Önceki dönem yönetici abilerimize teşekkür ediyorum, onların emekleri çok fazla” dedi.

Yeni yönetim olarak projelerinden bahseden Altuntepe, “Projelerimiz var. Hastalarımızla ve engelli vatandaşlarımızla alakalı evlerimizde bulunan aparatlar oluyor. İşte bunlar yataktır, tekerlekli sandalyedir, engelli aparatlarıdır. Bunlar hastamız iyileştikten sonra veya vefat ettikten sonra ya ikinci ele ya da çatı arasına falan kalkıyor, kullanılamaz hale geliyor. Biz bunları tekrardan dönüştürüp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için bir proje üretmeyi planlıyoruz. Bunları alıp tamiratlarını yapıp, düzenli bir şekilde dezenfektesini yapıp, diğer vatandaşlarımıza ücretsiz bir şekilde ulaştırmak istiyoruz. Böyle bir düşüncemiz var. Akabinde dün burada bir teşekkür yemeği gerçekleştirdik. Teşekkür yemeğinde Nevzat Kaçar başkanımız, kendi yönetim kurulu üyelerine 19 yıl çalışmış olan yönetim kurulu üyelerine plaket takdim ettiler. Akabinde hastane yönetimimiz Nevzat başkanımıza bir plaket takdim etti. Biz de yine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür mahiyetinde bir plaket takdim ettik. Bu şekilde yeni yönetim olarak göreve başlamış bulunduk. Sizlerin de destekleriyle kendi bütçemizi oluşturarak, daha iyi hizmetler verebilmek için çalışmaya başlayacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim