Doğal zenginlikleri ve sahip olduğu turizm potansiyeliyle son dönemlerde bu alanda da adından sıkça söz ettiren İnegöl, 24’üncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) görücüye çıktı. Oylat ve DOSTUM stantlarıyla bu yıl 10’uncu kez bu fuarda yerini alan İnegöl, doğal güzellikleri ve şifalı sularıyla dikkat çekiyor.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2020, Tüyap Fuar Merkezi’nde bugün kapılarını açtı. Bu yıl 24’ncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT ) 30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekleyecek. 1200 katılımcı, 60.000 civarı ziyaretçi ve 800’den fazla davetli tur operatörünün katılacağı fuar 60.000 metrekarelik bir alanda hizmet verecek. Fuarda ilk iki gün sadece turizm profesyonelleri için etkinlikler olurken, Cumartesi ve Pazar günleri tüketiciler tarafından da ziyaret edilebilecek.

DOSTUM VE OYLAT DÜNYAYA TANITILIYOR

İstanbul TÜYAP fuar alanında düzenlenen fuarda, İnegöl’de yerini aldı. İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) ile Oylat Kaplıcalarının ortak standında, İnegöl’ün doğal güzellikleri ve şifalı suları tanıtılıyor. İnegöl standında 100’e yakın ülkeden gelecek ziyaretçilere şehrimizin değerleri tanıtılıyor.

BAKAN ERSOY’UN KATILIMIYLA AÇILDI

Dünyanın en büyük 5. Turizm Fuarı olarak kabul edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde sabah saatlerinde düzenlenen törenle açıldı. 02 Şubat 2020 tarihine kadar ziyarete açık olacak ve hem dünyanın hem de Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren fuarın açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel’in katılımıyla yapıldı. Fuara katılan kurumların sunumlarında; turizm, doğa, kültür, arkeolojik ve gastronomik değerleri öne çıkarması dikkat çekti.

BAŞKAN TABAN DA AÇILIŞA KATILDI

EMITT 2020 açılışında İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da beraberindeki Başkan Yardımcıları Rıdvan Kocaağa, Fevzi Dülger ve Oğuzhan Uslu ile birlikte hazır bulundu. Açılış törenine katılan Taban, ardından DOSTUM ve Oylat ortak standında incelemelerde bulunup gelen misafirlere bilgiler verdi.

BAKAN ERSOY VE VALİ BEKTAŞ İLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Alper Taban, EMITT fuarı açılışında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile de bir araya geldi. Bakan Ersoy ile İnegöl ve İnegöl’ün turizm değerleri üzerine sohbet edilirken, Başkan Taban şehrimizin değerlini anlattı. Ayrıca bir dönem şehrimizde Kaymakamlık görevinde bulunan Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ile de fuarda görüşüldü.

OYLAT VE DOSTUM ZİYARETÇİLERE TANITILIYOR

Fuarın açılışı sonrası Bakan Ersoy ve beraberindekiler fuar alanını gezdi. İnegöl Belediyesi’nin Oylat ve DOSTUM stantları da fuarın açılmasının ardından ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Oylat A.Ş. ve DOSTUM yetkililerinin karşıladığı yerli ve yabancı ziyaretçilere İnegöl hakkında sunumlar yapılıp şehrimize davet edilirken, fuarın İnegöl’e ilişkin önemli katkılar sağlaması hedefleniyor.

Editör: TE Bilişim