Türkiye marka ve kariyer etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri töreni önceki akşam gerçekleşti. Gecede İnegöllü mobilya firması Akyol Life, yılın inovatif mobilya ve tasarım çözümleri markası ödülünü kazandı.

Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Töreni önceki akşam Hilton İstanbul Bomonti Otel'de gerçekleşti. Ece Erken ve Çetin Altay sunumunu gerçekleştirdiği gecenin ev sahipliğini Strong Medya ve Ziya Çiçek üstlendi. İş, sanat ve cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı gecede Simge, Gülşen ve Canan Anderson sahne aldı.

Gecede İnegöllü mobilya firması Akyol Life, yılın inovatif mobilya ve tasarım çözümleri markası ödülünü kazandı. Üretimini İnegöl’de mobilya ve ağaç işleri ihtisas organize sanayi bölgesinde bulunan tesislerinde sürdüren Akyol Life, sektörde geride bıraktığı yarım asırlık geçmişiyle yatak odası mobilyasında sektöre yön veren firmalar arasında kendine üst sıralarda yer bulmayı başardı. Sunta hammadde girişinden nihai ürüne entegre yapıda hizmet veren Akyol Life, yurtiçi satış noktalarının yanında üretiminin önemli kısmını da ihraç ediyor.

Sektörde gelişen moda ve trendleri yakından takip ederek üretimine yansıtmaya çalışan Akyol Life, ‘Yatak Odanı Tasarla’ uygulamasıyla Türkiye İnovasyon ve Başarı ödüllerinde, yılın inovatif mobilya ve tasarım çözümleri markası ödülünü kazandı. Akyol Life adına Genel Müdür Mustafa Akyol, ödülünü 15 Kasım’da İstanbul Bomonti Hilton Otel’de düzenlenen ödül törenin aldı.

HANGİ FİRMALARA VERİLİYOR?

Türkiye inovasyon ve başarı ödülleri yeni ürün ve teknoloji geliştiren kurumların yanında, ayrıca üretim, satış, pazarlama, insan kaynakları yönetimi gibi iş süreçlerinde İnovasyon yaklaşımıyla hareket eden kişi ve kurumlara veriliyor. Türkiye inovasyon ve başarı ödülleri ayrıca kendi sektöründe başarılı çalışmalar gerçekleştiren, ilklere ve yeniliklere imza atan şirketlere ve markalara da veriliyor.

Editör: TE Bilişim