Hacı Sevim Yıldız 5 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Meltem Modüler Mobilya Koltuk San. Tic. A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Hacı Sevim Yıldız 5 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tayyip Ali Demir ve İşletme adına İnsan Kaynakları Müdürü Turgay Dede tarafından imzalanan protokol kapsamında; “Pazarlama ve perakende alanı olan okulumuzun öğrencilerinin kurumsal firmalarda çalışarak perakende sektörünün içerisinde yer almaları, kendilerini geliştirmeleri, bu alanda yeterli deneyime sahip olmaları ve eğitimleri başarı ile bitirdikten sonra işe alım sırasında öncelik tanınması, işletmenin ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün Okul-Sanayi İşbirliği İstanbul Modeli ile Perakende sektörünün, teorik olarak pazarlama eğitimini tamamlamış, müşteri ile ilişkileri çok iyi düzeyde yürütebilecek yeterliklerine sahip sorumlu, nitelikli eleman gücünü yeni teknik ve yöntemlere dayalı olarak yetiştirilmesi amacıyla Okulumuzla ile işbirliği halinde Meltem Modüler Mobilya Koltuk San. Tic. A.Ş.  ‘İşletmelerde beceri eğitimi’ programı kapsamında geliştirilecek ve uygulanacaktır.”

“Okul ile İşletme mesleki işbirliğinde; öğrencilerin İşletmelerde beceri eğitimi uygulamalarını perakende alanında en iyi şekilde tamamlayarak kendilerini geliştirmelerini, işletmeye nitelikli iş gücü sağlaması için pazarlama ve perakende alanı öğrencilerine işletmelerde beceri eğitimi deneyimi sağlaması ve istihdam odaklı işbirliğini kapsayacak olan protokolle öğrencilerin Meltem Modüler Mobilya Koltuk San. Tic. A.Ş. de; zorunlu işletmelerde beceri eğitimlerini yapmalarına öncelik sağlanması, öğrencilerin mezuniyetleri sonrasında İşletme’nin bünyesinde ihtiyaç bulunması halinde istihdamlarına öncelik verilmesi, pazarlama ve perakende alanı ile ilgili öğretim materyalleri hazırlanması, işletme ve okul arasında deneyim paylaşımına olanak sağlanması. Pazarlama ve Perakende alanı öğretmenlerine ve okuldaki diğer tüm öğretmenlere ihtiyaç halinde hizmet içi eğitim faaliyetleri kapsamında kurslar ve/veya seminerler düzenlenmesi planlanmaktadır. Desteklerinden dolayı Meltem Modüler Mobilya Koltuk San. Tic. A.Ş.ye bu güzel çalışmaya imza atan Okulumuza teşekkür ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim