İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl’de yeni göreve başlayan Kaymakam Eren Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

İNEGÖL’ÜN İSMİNİ DÜNYAYA DUYURUYORUZ

Ziyarette Arslan’a Türk bayraklı bir plaket takdim eden Başkan Ömer Faruk Demirtaş, derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. İnegöl’ü yurt içinde ve yurt dışında tanıtma adına birçok faaliyetlerde bulunduklarını belirten Demirtaş, “Derneğimizin folklor ekibi ulusal ve uluslararası yarışmalara katılıyor. Hem derneğimizin ismini hem de ilçemizi gittiğimiz yerlerde en iyi şekilde tanıtıyoruz ve uluslararası yarışmalarda dereceler alıyoruz” dedi.

PANDEMİYİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

Pandemi sürecinden de bahseden Demirtaş, “Bir sivil toplum kuruluşu olarak pandemi sürecinde elimizden gelen bütün desteği vermeye hazırız. Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Bizlere İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği olarak düşen bir görev olursa, her zaman hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı duyduğunu memnuniyeti dile getirerek İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Kaymakam Eren Arslan, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim