Türk Kızılay İnegöl Şube tarafından düzenlenen etkinliklerde görev alan Kızılay gönüllüleri sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kahvaltıya çok sayıda gönüllü katılırken, yeni gönüllüler de birbirleri ile tanışma fırsatı buldu. Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz, “153 yıldır iyilik yolunda kararlılıkla yürüyen Türk Kızılay’ının İnegöl Şubesi olarak bu yolda emin adımlarla yürüdüğümüzün mesajını güçlü bir şekilde vermek için, Kızılay Haftası boyunca haftalara, aylara, yıllara sığmayan ‘İyilik İçin Gönüllü Ol’ sloganıyla hafta boyunca çocuk ve gençler ile eğlenceli ve bilinçlendirici faaliyetler yapmaya gayret ettik. Bu yıl temamızda olduğu gibi gönüllülük temeli üzerinde yapılan bu çalışmalarda, gönüllülerimiz bizim sahada en büyük destekçimiz oldu” dedi.

Yılmaz, “Bu günde kıymetli gönüllülerimizle sabah kahvaltısında buluştuk. Hem kendilerine bir teşekkür etmek hem de aramıza yeni katılan yeni gönüllülerimizle tanışma ve dayanışma için bir araya geldik. Kızılay’ımız her zaman bağışçıların desteği ve gönüllülerimizin özverili çalışmalarıyla merhamet çınarını sulamıştır. Gönüllülüğün esas olduğu sistemimizde, emekleriyle yardımları en ücra köşelere bile ulaştırmamızı sağlayan gönüllülerimize minnettarız. Ne kadar çok gönüllümüz olursa, çınarımızın kökleri o kadar sağlam ve gölgesinden faydalanan ihtiyaç sahibi o kadar fazla olacak. Buradan tüm bağışçı ve gönüllülerimize şükranlarımı sunuyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim