PKK’ya yapılan operasyonları destekliyoruz
İnegöl Manavlar Derneği tarafından yapılan yazılı açıklamada, PKK unsurlarına düzenlenen operasyonlarını destekledikleri ifade edildi.
Manavlar Derneği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı;
"Devletimizin, ülkemizi bölmek parçalamak, zayıf düşürmek isteyen teröristlere karşı ülkemizin içinde ve ülke dışında yaptığı operasyonların her zaman yanındayız, destekliyoruz.
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Kuzey Irak’ta ki Gara Bölgesinde bölücü terör örgütü pkk unsurlarına karşı düzenlenen Pençe Kartal 2 harekâtı başarıyla tamamlanırken terör örgütü hiçbir savunması olmayan, 2015 yılında pkk terör örgütü tarafından kaçırılan asker, polis ve sivil kardeşlerimizin şehit edilmesi yüreklerimize ateş düşürmüştür. Bu vahşeti gerçekleştiren hain terör örgütünü tüm destekçilerini lanetliyoruz. Unutulmasın ki Türk Milleti binlerce yıldır ülkesine, birliğine beraberliğine, kardeşliğine, bayrağına uzanan elleri koparmış, kelleleri gövdesinden ayırmasını bilmiştir. Bundan sonra da ülkemizin birliğine beraberliğine, kardeşliğine göz diken içte ve dıştaki teröristleri yok etmesini bilecektir.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır.
Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, mekânları cennet olsun inşallah. Geride kalanlara da Allah sabırlar versin."

Editör: TE Bilişim