Şehri geleceğe hazırlayan çalışmaları ile vatandaşların ihtiyacını gideren İnegöl Belediyesi, Bursa’da ilk olarak uygulanan ve başarı ile sonuç alınan beton yol uygulamasını Metal Sanayinde 3.5 km’lik yolda uyguluyor. Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ve beraberindeki heyet, bölgedeki esnafın sorun yaşaması için pazar günü sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Bir yandan şehrin geleceğini inşa ederken diğer yandan da eksikleri bir bir gideren İnegöl Belediyesi, tamamen yerli ve milli malzemelerle üretilen, aynı zamanda asfalta karşı yüzde 50 tasarruflu olan Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yolu Metal Sanayinde uyguluyor. Geçtiğimiz hafta metal sanayi sokaklarında başlayan çalışma, bugün ise Platin Sokakta devam ediyor.

ESNAF DÜŞÜNÜLEREK ÇALIŞMALAR PAZAR GÜNÜ YOĞUNLAŞTI

Üreticinin ve sanayi esnafının yanında olan İnegöl Belediyesi, bölgedeki esnafın çalışmalardan etkilenmemesi için Pazar günü çalışmalarını sürdürdü. Belediye Başkanı Fevzi Dülger ve beraberindeki heyetle birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, ‘’Hafta içi sanayinin yoğun bir şekilde kullanıldığından dolayı esnafımızı düşünerek arkadaşlarımız buradaki çalışmaları Pazar günü yoğunlaştırdı. Yerli ve milli olan ayrıca sıcak asfalttan daha dayanıklı olan beton yol uygulaması çalışmalarımızın sanayimize hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.

Editör: TE Bilişim