Mobiliyum AVM olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Kongre sonucunda mevcut başkan Talha Timur Han, oy çokluğuyla yeniden başkan seçildi.

Avrupa’nın en büyük mobilya AVM’si olan Mobiliyum’da bugün seçime gidildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Talha Timur Han yeniden başkan seçildi.  129 genel kurul üyesinden 103 üye seçime katıldı. Talha Timur Han, delegelerin 96’sının oyunu aldı.

Mobiliyum seçimlerinin 2 yılda bir olan süresi oy çokluğuyla 4 yıla çıkarıldı. Böylelikle Han, 2025 yılına kadar göreve gelmiş oldu.
Kongre sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Talha Timur Han şu ifadeleri kullandı;
İKİ LİSTE GİDİLMESİ TARAFTARIYDIK
“Yapmış olduğumuz seçimin Mobiliyum AVM üyelerine, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimler rekabeti , rekabet de doğruluğu getirir. Biz son dakika itibariyle seçime iki liste gidilmesi taraftarıydık. Ahmet Saka da bizim arkadışımız. Onun da yönetim kurulunu oluşturup burada yarışmasını isterdik ama tek liste çıkarak hayırlısıyla başkan olduk.”
FARKLI PROJELERİMİZİ ANLATACAĞIZ
“Öncelikle yapı kooperatifi olan kuruluşumuzu zor yönetildiğinden dolayı işletme kooperatifine dönüştürmemiz lazım. Bu dönüşümü sağladıktan sonra çok daha hızlı büyüyen ve ilerleyen Mobiliyum AVM’yi gözlemleyebilirsiniz. Burada üyelerimize 5 yıllık görev süremizi 25 dakikalık bir sunumla anlatmaya çalıştık. Tabi bütün her şeyi anlatmamız mümkün değil. Yaptıklarımızı kısaca anlattık. Yönetim kuruluma ve bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde daha farklı projelerimizi anlatacağız ve neler yapabileceklerimizi konuşacağız. “

Editör: TE Bilişim