Proje üretim üssü MÜSİAD İnegöl Şubesi, bu kez de MÜSİAD Kadın Komitesi ile kendinden söz ettirdi.

Geçtiğimiz günlerde MÜSİAD Genel Merkezde yapılan MÜSİAD Kadın Komite Başkanları toplantısına MÜSİAD Kadın Komitesi Başkanı Ülkü Kocaoğlu katılım sağladı. Şuan için 15 Şubede yapılanması olan Kadın Komitelerin Başkanlarının katılımı ile MÜSİAD Genel Merkezde yapılan Komite Başkanları toplantısına 12 şubeden Komite Başkanları katılım sağladı. MÜSİAD Genel Merkez Kadın Komite Başkanı Müge Öz Başkanlığındaki toplantıda MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın eşi Zehra Kaan’da yer aldı. Yapılanması gerçekleşen şubelerde yapılan faaliyetlerin anlatıldığı, istişarelerin yapıldığı toplantıda MÜSİAD Kadın İnegöl Komitesi olarak özellikle Koltukta Kadın Eli projesi ile yine İnegöl kendinden söz ettirdi.

Toplantıya katılan MÜSİAD Kadın İnegöl Komite Başkanı Ülkü Kocaoğlu, “Komite Başkanları toplantısına hazırlıklı katıldıklarını, özellikle İnegöl Şube olarak komitenin kurulduğu günden bu yana yapılan çalışmalar hakkında Genel Merkezimizde sunum gerçekleştirdik. Bu sunum esnasında MÜSİAD Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan beyefendinin eşinin de olması ve onlardan övgü dolu sözler duymak bizleri memnun etmiştir. Sunumda özellikle Koltukta Kadın Eli projemize yer verdik. Mobilyanın başkenti İnegöl’ümüzde özellikle koltuk sektöründe yetişmiş kalifiye elaman sorununun çözümüne dönük yapmış olduğumuz bu proje hakkında detaylı sunum gerçekleştirdik. Projemiz MÜSİAD Genel Merkezimizde büyük hayranlık uyandırdı. Toplantıya katılan diğer Kadın Komite Başkanlarına bu proje örnek gösterildi ve bulundukları şubelerde bu projenin kendi sektörlerine de uygulanması noktasında tavsiyelerde bulunuldu” dedi.

MÜSİAD Kadın İnegöl Komite Başkanı Ülkü Kocaoğlu program sonunda MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın eşi Zehra Kaan ve MÜSİAD Genel Merkez Kadın Komite Başkanı Müge Öz’ün elinden teşekkür plaketini aldı.

Editör: TE Bilişim