Okyanus Koleji, İnegöl Hastane Derneği iş birliğiyle İnegöl’de görev yapan filyasyon ekiplerine ve ilçenin 6 noktasındaki 112 ekiplerine vitamin destek paketleri dağıtıldı. Kilolarca meyve 500 sağlık kahramanıyla buluştu.

İnegöl’de sosyal yardımların merkezi haline gelen İnegöl Hastane Derneği bu kez Okyanus Koleji ile iş birliği yaparak sağlık çalışanlarına vitamin destek paketi dağıttı. İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe yaptığı açıklamada Okyanus Koleji’ne teşekkür ederken, “Hayırseverlerimizin desteği ile birlik beraberliğimiz güçleniyor. Sağlık çalışanlarına yapacağımız yardımlar İnegöllü yardımseverler ile birlikte devam edecek” dedi.

Okyanus Koleji Müdürü Erdoğan Kızmaz, “Sağlık çalışanları için ne yapsak ne söylesek eksik kalır bizlerde karınca kaderince onların yanında olduğumuzu göstermek için bugün 500 adet meyve paketi hazırladık. İnegöl Hastane Derneği ve İlçe Sağlık Müdürümüz Mehmet KAVAK bey’inde olurları ile iş birliği içerisinde ilçemizde görev yapan sağlık kahramanlarımızın yanında olduğumuzu bizlerde bu şekilde göstermeye çalıştık.” ifadelerini kullandı.

“KURALLARA UYARAK ONLARA DESTEK OLMALIYIZ”

İnegöl Hastane Derneği’nin birçok önemli yardımda önemli bir rol üstlendiğinin de altını çizen Erdoğan Kızmaz, “Derneğimiz yardıma teşvik ediyor. İnegöl Hastane Derneği’nin faaliyetleri gerçekten çok önemli çünkü birlik ve beraberlik ruhu içerisinde olmamız gereken bir dönemdeyiz. Aylardır koronavirüs ile mücadele ediyoruz. Kurallara ne kadar çok uyarsak bu zor günleri o kadar erken atlatacağız. Bu süreçte cephenin en ön safında mücadele eden kahraman sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Onların yanında olduğumuzu kurallara uyarak göstermeliyiz. Moral ve motivasyonlarını yükseltmek için yanlarında olmalıyız” dedi.

Editör: TE Bilişim