Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İlhan Baykan, İnegöl’deki sorunları kavşakları dile getirerek düzenleme yapılması gerektiğini ifade etti. Baykan ayrıca, CHP Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu’na İnegöl’ün il olmasını gündeme getirdiği için de teşekkür etti.

İlhan Baykan; altyapı çalışmaları, problemli kavşaklar, İnegöl’ün il olma konusu ve Belediye Başkanı Alper Taban’ın ilçe başkanları toplantısını değerlendirdi.  Altyapı çalışmalarındaki koordinesizliğe dikkat çeken Baykan, “Vatandaşlarımız araç kullanmayı bırakın yürümekte dahi zorluk çeker hale geldi. Oluşan tozdan sıcak yaz günlerinde cam bile açamıyoruz” ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Alper Taban’ın ilçe başkanları toplantısına değinen Baykan, bu toplantıların devam ettirilmesi gerektiğini vurguladı.

GÜN GEÇMİYOR Kİ ZAM HABERİ

İlhan Baykan’ın açıklaması şu şekilde;

 “Uzun yıllardan beri bitmeyen zor zamanlardan geçiyoruz ve anlaşılan o ki bir müddet daha bu zor zamanlardan geçmeye devam edeceğiz. Ne ilginçtir ki bu zor zamanlar hep milletimize yansımaya devam ediyor. Gün geçmiyor ki zam haberleri işe uyanmayalım. Elektrik ,su,doğalgaz,şehir içi ve şehirlerarası ulaşım,akaryakıt ürünleri yetmezmiş gibi ÖTV ve muhtelif vergiler ,temel gıda ürünleri günaşırı artmakta ve artık bütün bu zamlar milletimizin sırtına yük olarak binmekte ve cebindeki olmayan parayı harcatmaktadır. İktidar ortakları ise eski vekil ve parti yetkililerini muhtelif devlet görevlerine getirerek daha ferah bir hayat sürmeleri için çabalamaktadır.”

VATANDAŞ YAZ GÜNÜ TOZDAN CAM AÇAMIYOR

“İlçe halkımızın yakinen şahit olduğu şehrimizdeki olumsuzluklar da artık çekilemez duruma gelmiştir. Bırakın araç kullanmayı yürümekte dahi zorluk çekilen yollar,bu sıcak günlerde pencere dahi açmaya engel olan toz toprak içinde adeta facia şeklinde olan caddeler,sokaklar,içinden çıkılamayan trafik vatandaşlarımızı yormaktadır. Daha öncede belirttiğimiz gibi altyapı çalışmalarının koordinesizliği vatandaşları adeta isyan noktasına getirdi. Yine İnegöl’deki birçok problemli kavşak çözüm bekliyor. Bunlara ne zaman el atılacak? Bunlarla alakalı bir planlama yapılmakta mıdır?  İtfaiye Kavşağı, Avarlar Kavşağı, ağaç işleri girişi, Metal Sanayi Kavşağı, Çitli Kavşağı.. Bunun yanında mobilya sanayindeki yollar düzenleme ve hizmet bekliyor.”

CHP’Lİ VEKİLE TEŞEKKÜR EDİYOR AYNI GAYRETİ İKTİDAR VEKİLLERİNDEN DE BEKLİYORUZ

“Bütün bu olumsuzluklar içerisinde geçtiğimiz hafta CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nun, İnegöl’ün il olması isteği ile TBMM’de yapmış olduğu konuşma nedeni ile kendisini tebrik ediyor ve aynı gayreti iktidar milletvekillerinden de bekliyor ve destekliyoruz.”

ALPER TABAN’I TEBRİK EDİYORUM

“Yukarıda bahsetmiş olduğumuz olumsuzluklara önemli ölçüde çare olacağını düşündüğümüz ve aylardır dile getirdiğimiz bir diğer konu da şehrimizde bulunan siyasi partilerin fikrinin alınmasıdır. Bu konunun belediye başkanımız Alper Taban beyin girişimleri ile nihayet başlamış olması ve ilk toplantının yapılmış olması oldukça sevindiricidir.  Sn.Alper Taban’ı tebrik ediyor ve bu güzel uygulamanın bundan sonra ilçemizden yukarıya doğru bütün ülkemizi kaplamasını ümit ediyoruz. Bu şehir de bu vatan da hepimizindir. Yaşanılabilir bir Türkiye için, yeniden refahlı günlerde hep birlikte buluşmak ümidiyle ilçe halkımıza hayırlı günler diliyorum.”

Editör: TE Bilişim