İnegöl Devlet Hastanesinde vefat eden çalışanlar için bir vefa köşesi düzenlendi. En son hayatını kaybeden hastane çalışanı Ramazan Arı’nın fotoğrafını Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen elleri titreyerek vefa köşesini astı.

Uygulanan projelerle Türkiye’de adından söz ettiren İnegöl Devlet Hastanesi, yaptığı ‘Vefa’ köşesiyle de örnek oldu. Hastane personellerinden hayatını kaybedenleri unutmamak adına Hastane içerisinde bir duvara yapılan ‘Vefa Köşesi’ gören vatandaşları duygulandırıyor.

Son olarak geçtiğimiz hafta vefat eden hastane çalışanı Ramazan Arı’nın da fotoğrafı köşeye asıldı. Ramazan Arı’nın kardeşi Recep Arı ve oğlu Salih Arı’nın da katıldığı tören sonrası Başhekim Hayrettin Göçmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Vefa. Hastanede aktif görevine devam ederken hayatını kaybeden çalışma arkadaşlarımızı anarak ölümsüzleştirdiğimiz hastanemiz “Vefa Köşesine”, geçen hafta kaybettiğimiz çok sevdiğimiz “Ramazan Arı” arkadaşımızın fotoğrafını hüzün dolu duygularla yapıştırdık. Düşen yapraklar gibi her gün bir bir sevdiklerimizi kaybediyoruz. Çalışma hayatında disiplin ve özverisi ile timsal olan arkadaşımızı anma ve ölümsüzleştirme törenine katılan kardeşi Recep Arı ve oğlu Salih Arı’ya Allah’tan sabırlar diliyoruz. Biz İnegöl Devlet Hastanesi olarak çok büyük bir aileyiz.”

Editör: TE Bilişim