Ankaralı sanatçı Lara, özel bir organizasyonda sahne alırken, İnegöllü Down Sendromlu bir gencin de gönlüne girip, onunla dans etti.

Pandemi kuralları çerçevesinde hazırlanan ve yaklaşık 2 saat süren özel bir gösterimle sahne alarak gelen konukları eğlendiren sanatçı Lara Keskin, adına yakışır bir davranışla gelen konuklardan tam not aldı. Etkinlik kapsamında Türkiye’nin birçok ilinden gelen misafirlere Akademik liderlik toplantısının Gala’sında sahne alan Lara Keskin, 21 Mart Dünya Down Sendromu Gününe özel bu anlamlı haftada farkındalık yarattı.

Gelen konuklarla tek tek ilgilenen sanatçı Lara Keskin, duygusal bir parçada annesi Sebahat Saman’la dans eden Down Sendromlu ve yürüme engelli 32 yaşındaki Ercan Saman’la annesinden müsaade isteyerek dans ederek takdir topladı.

Duygularını dile getiren Down Sendromlu ve yürüme engelli Ercan Saman’ın annesi Sebahat Saman sanatçı Lara’ya teşekkür ederken, “Oğluma moral veren ve onunla dans ederek bir anlıkta olsa onun gözlerinde ışıltıyı sağlayan sayın sanatçımıza özellikle teşekkür ederim. Biz buraya İnegöl’den geldik. Toplantıda sürpriz yaparak oğluma yakınlık gösteren Sanatçı Lara adına yakışır bir hareket yaparak gönlümüzü aldı. Bizim şovmen değil, böyle sanatçılara ihtiyacımız var” dedi.

Editör: TE Bilişim