23 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mobilyacılar Odası seçimlerinde başkan adaylığını açıklayan Ziya Çalışkan, vaatlerini açıkladı. Çalışkan, “Büyük değişim zamanı geldi. Bu değişimi başlatmak için üyelerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.

23 Ocak Pazar günü, Mobilyacılar Odasında seçim heyecanı yaşanacak. Seçim öncesi başkan adaylığını açıklayan Ziya Çalışkan, yönetiminde görev alacaklar isimlerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Başkan seçilmesi durumunda hayata geçireceği proje ve çalışmalardan söz eden başkan adayı Çalışkan, üyelerin hayal edemeyeceği güzellikte yeni ve modern oda lokalini yapmak istediklerini söyledi.

Çalışkan vaatlerini şöyle sıraladı;

“18 yıldır değişim adına hiç bir proje üretemeyenlerden yeni bir değişim beklemek hayaldir. İnegöl Belediyemiz ve TOKİ işbirliğiyle üyelerimize alt ve üst yapısı tamamlanmış modern iş yerleri. Üyelerimizin hayal edemeyeceği güzellikte yeni ve modern lokal binası. Tedarik malzemelerinde kooperatifleşerek üyelerimize en uygun fiyatlarda temin edeceğiz. Kayseri’nin Avrupa birliğinden aldığı 10milyon Euroluk hibe desteğini Mobimak projesi ile biz de alacağız. İhracat yapabilmeniz için yabancı dil bilen ekipler oluşturacağız. Yurtiçi ve yurtdışı teşviklerden üyelerimizi haberdar edecek bir iletişim ve bilgi ağı kuracağız.”

Editör: TE Bilişim