Mesudiye mahallesinde faaliyet gösteren fırının sahibi, 14 Şubat sevgililer günü nedeniyle yaptığı 100 adet pastadan birinin içine pırlanta yüzük koydu ve satışa sundu.

İnegöl'ün Mesudiye Mahallesi İnegöl caddesi üzerinde faaliyet gösteren fırın işletmesinin sahibi Bünyamin Öztürk, Pandemi nedeniyle bu yıl 14 Şubatı evlerinde kutlayacak olan müşterilerine süpriz hediyede bulunacak. Fırında 14 Şubat için 100 adet pasta üretimi yapıldı. Fırın sahibi Öztürk, üretilen pastalardan birinin içine kendi elleriyle pırlanta yüzüğü yerleştirdi. İçerisinde yüzük olan pasta diğer paşaların olduğu rafa konularak satışa sunuldu. 50 TL değerindeki pastalardan içinde sürpriz olan pastayı satın alan müşteri, 2 bin TL değerindeki pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

TABELA ASTILAR

İşyeri sahibi, İşyeri girişine astığı panoda yazılı "Siz değerli müşterilerimiz için hazırladığımız 14 Şubat sevgililer gününe özel yaptığımız pastaların birinde bir adet tektaş bulunmaktadır" ifadeleriyle duyuru yaptılar.

Etkinlikten bahseden İşyeri sahibi Bünyamin Öztürk, 30 yıldan bu yana faaliyet gösterdiklerini belirterek, "Malum Pandemi nedeniyle vatandaşlar evlerindeler. Biz de evde kalan müşterilerimiz için bir etkinlik yaptık. 100 adet pastamızı hazırladık. Bir tanesinin içine değerli tektaş yüzük koyduk. Tektaş olan pastamız 14 Şubat için sahibini bekliyor olacak." dedi.

Editör: TE Bilişim