Mart ayı ilçe divan toplantısında konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, İnegöl Teşkilatı'nın başarılı çalışmalarla teşkilat içinde Bursa bölgesinde birinci, Türkiye genelinde ise dördüncü sıraya yükseldiğini belirterek, “Biz insanımızı insanca yaşatmak için varız” dedi.

Saadet Partisi Mart Ayı İlçe Divan Toplantısı, Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleşen programda mahalle başkanları ve birim başkanlarının raporlarının ardından konuşan İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, İnegöl Teşkilatı'nın başarılı çalışmalara imza attığını belirterek çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Yapmış oldukları çalışmalarla teşkilat içi başarıda Bursa bölgesinde birinci Türkiye genelinde ise dördüncü sıraya yükseldiklerini belirten Eroğlu, "Biz Saadet Partisi olarak insanımızı yeniden ülkesiyle barıştırmakta kararlıyız! İnsanımızı insanca yaşatmak için varız.  Ülkemizin problemlerine kalıcı çözümler üretmek için varız" dedi.

Eroğlu’nun açıklamasından öne çıkan başlıklar şu şekilde;

TEŞKİLATIMIZIN TÜM BİRİMLERİ MART AYINI AKTİF GEÇİRDİ

“Bugün 30 Mart Çarşamba... Yılın ilk 3 ayını geride bırakıyoruz; hem Nisan ayına hem de Ramazan ayına giriyoruz. Mübarek 3 ayların sonuncusu, 11 ayın sultanı Ramazan'a kavuşuyoruz; Cenâb-ı Hâkk'a hamdolsun.  Değerli teşkilat mensuplarımız. Bu ay yoğun ve verimli bir süreç geçirdik. Kadın kollarımızla, Gençlik Kollarımızla ve tüm mahalle teşkilatlarımızla sahadaydık. Erbakan haftası münasebetiyle yoğun bir katılımla Erbakan Hocamızı Anma ve Anlama Programını icra eden kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Yine bu ay Gençlik Kolları Genel Başkanımız ve Konya Milletvekilimiz Abdulkadir Karaduman’ı  İnegöl’de misafir ettik. Vekilimizle birlikte önce tıp bayramı vesilesiyle İnegöl Devlet Hastanesini ziyaret ettik. Akabinde Gençlik Kollarımızın organize ettiği Memleket Meselesi buluşmalarında birçok gencimizle vekilimizi bir araya getirdik.  Sayın vekilimiz de İnegöl’ümüzdeki özellikle uyuşturucu sorununu mecliste dile getirdi. Geçtiğim hafta sonu yine gençlik kollarımız şehrimiz merkezinde bir stant çalışması yaptı. Bu çalışmayla vatandaşımızın asıl gündemini ilçe gündemine taşımış oldu.  Tüm bu verimli faaliyetleri için Gençlik Kollarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Tabi bu ay içinde en çok çalışmayı yapan mahalle teşkilatlarımız oldu. Tüm mahalle teşkilatlarımız Miraç Gecesinde mahallelerindeki esnafları ziyaret ederek ikramda bulundular. Mahalle teşkilatlarımız bu programla birlikte toplamda 4.000’e yakın esnafı birebir ziyaret etmiş oldu. Yine Yeniceköy ve Hamidiye Mahalle Teşkilatlarımız aylık mahalle divan toplantılarını yoğun bir katılımla icra ettiler. Merkez mahalle teşkilatlarımız bu çalışmaları yaparken kırsal mahallelerimiz de bu ay içinde üç program icra etti. Bu programlarda 40 kırsal mahalle temsilcisi, yardımcıları ve üyelerimizi yeni parti binamızda ağırladık. Bu programları organize eden teşkilat komisyonumuza ve özellikle kırsal mahalle sorumlularımıza teşekkür ediyorum. Bu ay yine birçok ziyaret ve etkinliklere katılım sağladık.  Bunlardan en önemlisi İnegöl’ümüzdeki 11 oda başkanı ile birlikte yaptığımız istişare toplantısı oldu. Bu toplantıda Oda Başkanlarımızı dinledik. Sorunlarıyla ilgili notlarımızı aldık. İnşallah önümüzdeki süreçte bunları tek tek değerlendireceğiz. Zaman içerisinde çözüm önerilerimizle birlikte kamuoyuyla paylaşacağız. Gerek bu toplantıyı organize eden gerekse teşkilatımıza gelen tüm davetlerde partimizi temsil eden Halkla İlişkiler Birimimize teşekkür ediyorum.”

İNEGÖL’ÜN ÇÖZÜLMESİ GEREKEN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRMEYE DEVAM ETTİK

“Bir yandan ziyaretler gerçekleştirip vatandaşımızı dinlerken diğer yandan yerel gündemle ilgili de birçok konuya bu ay değinmiş olduk. İnegöl’ümüzü yakın bir zamanda ciddi anlamda tehdit eden “Arıtma Tesisi Yetersizliği” ile ilgili kamuoyuyla görüşlerimizi paylaştık. Huzurlarınızda tekrar ifade ediyor ve yetkilileri uyarıyoruz: Mevcut arıtma tesisinin kapasitesi tamamen dolmuş durumdadır. Bir an önce yeni bir arıtma tesisi yapılması gerekmektedir. Aksi durumda ciddi boyutlarda çevre kirliliği ile karşı karşıya kalacağız. Bunun dışında sadece İnegöl’de değil; neredeyse tüm ülkede sokak hayvanları ile ilgili olan problemi gündeme taşıdık. Geçtiğimiz hafta İnegöl’de de haberlere konu olan bu sorunla ilgili Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Karaduman da konuyu meclise taşıdı. Bu sorunla ilgili hem yerelde hem de mecliste yapılacak kanuni düzenlemelerle tedbir alınması gerekmektedir. Yapılan faaliyetlerimizin ve bu açıklamalarımızın neredeyse tamamı basına yansımış oldu. Yine tüm sosyal medya mecralarında paylaşımlar yapıldı. Yine yeni binamızla ilgili güzelleştirme çalışmalarımız devam ediyor. Tüm bu konularda gayret gösteren Tanıtma birimimize de teşekkür etmek istiyorum.”

BAŞARILI ÇALIŞMALARIYLA İLÇE TEŞKİLATIMIZ BURSA’DA 1. TÜRKİYE GENELİNDE 4. SIRAYA YÜKSELDİ

“Evet. Bu kadar faaliyet ve programlar neticesinde verimli bir üretim ayı geçirmiş olduk.  Partimizin Online Teşkilat Sistemi programımız olan TEYSİS’teki üretim verilerimizi sizinle paylaşmak istiyorum. Bu ay 3 mahalle temsilcisi atayarak mahallelerimizin %94’ünde atamaları tamamlamış olduk. Bu ay 11 mahalle yönetim kurulu üyesi atayarak mahallelerimizin %65’inde atamaları tamamlamış olduk. Bu ay 26 baş müşahit ve müşahit ataması yaparak sandıklarımızın%38’inde atamaları tamamlamış olduk. Bu ay 27 yeni üye kaydı yaparak %135 oranıyla aylık hedefimizin üzerine çıkmış olduk. Tüm bu çalışmalar ve üretimler neticesinde Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatımız başarı sıralamasında Bursa’da 1., Türkiye’de 4.  sıraya yükseldi.”

İNSANIMIZI ÜLKESİYLE BARIŞTIRACAĞIZ

“Bu vesileyle tüm ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Konuşmamı şu cümlelerle sonlandırmak istiyorum: Biz Saadet Partisi olarak insanımızı yeniden ülkesiyle barıştırmakta kararlıyız! Ülkemizin problemlerine kalıcı çözümler üretmek için varız. Biz, insanımızı insanca yaşatmak için varız!" Biz şartlar ne olursa olsun hem coğrafyamız, hem ülkemiz hem de bütün insanlık için çare var diyoruz ve her zaman söylediğimiz gibi biz bütün uyarılarımızı bir kardeşlik vazifesi olarak yapıyoruz. Şüphesiz ki güç ve kudret sahibi Cenab-ı Allah’tır. Tüm ilçe teşkilatımızın ve ilçe halkımızın Ramazan-ı Şerif ayını şimdiden tebrik ediyor, bu Ramazan’ın ülkemizin, İslam coğrafyasının ve tüm insanlığın dünya ve ahiret saadetine vesile olmasını temenni ediyorum.”

Editör: TE Bilişim