Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları, 'İyiliği, kardeşliği ve ekmeği paylaşıyoruz' sloganıyla 'Bereket Sofrası Gençlik İftarı Programı' gerçekleştirdi.

Royal Otel'de gerçekleştirilen programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Bektaş, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Yakup Tokgöz ve çok sayıda genç katıldı.

Saadet Partisi Gençlik Kolları İnegöl Gençliği üzerine kapsamlı buluşmalar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay 'Memleket Meselesi' programı düzenleyerek İnegöllü gençleri Milletvekili Abdulkadir Karaduman ile buluşturan gençlik kolları bu ayda Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın'ı 'Bereket Sofrası Gençlik İftarı' programında ağırladı. Çok sayıda gencin katıldığı ve soru cevap şeklinde ilerleyen programda konuşulan ana hususlar; gelecek kaygısı, ekonomik sıkıntılar ve adaletsizlik konuları oldu. Programa katılan gençler siyaset, yönetim ve sorunların çözümü adına kafalarına takılan tüm soruları Aydın'a sordu.

SAADET PARTİSİ ÜZERİNDE ALGI OPERASYONLARI YAPILIYOR

Programın açılış konuşmasını yapan Orhan Bektaş; "Programa katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizlere son yıllarda yapılan algı operasyonları ve medya ambargosu nedeniyle siz değerli gençlerle bu şekilde organizasyonlarda bir araya gelmeye çalışıyoruz. Partimizin yönetim kadrosundan insanları sizlerle buluşturmayı ve direkt olarak fikir alışverişi gerçekleştirmenizi çok kıymetli buluyoruz. Hem ulusal siyasette hem de İnegöl özelinde merak ettiğiniz tüm sorularınızı sorabilirsiniz, önerilerinizi paylaşabilirsiniz" dedi.

KADROLARIMIZ TÜRKİYE'NİN UMUDUDUR

"Bektaş sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Bizler hayatı adalet ile zulmün mücadelesinden ibaret görüyoruz ve çalışmalarımızı bu anlayışla sürdürüyoruz. Bizler, İslan dini ve insanlığın saadeti için büyük mücadeleler veren bir medeniyetin evlatları olduğumuzun farkındayız. Tarihimizin bize yüklediği misyon gereği de hakça bir yaşamı inşa etmek için Saadet Partisi gençlik kadroları olarak ülkemizin umudu olduğumuza inanıyoruz. Gelin, hep birlikte yeni bir gelecek inşa edelim. Bu gelecekte; çatışma değil, diyalog olsun. Çifte standart değil, adalet olsun. Üstünlük ve kibir değil, eşitlik ve tevazu olsun. Sömürü değil, iş birliği olsun. Baskı ve tahakküm değil, insan hakları ve özgürlükler olsun. İnsanca yaşam için adil devlet, adil paylaşım olsun.”

Gençlerin özellikle ekonomik sıkıntılar üzerine sorduğu sorular üzerinde değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ise şu ifadeleri kullandı;

DOĞRU POLİTİKALARI UYGULAMAK AK PARTİ’NİN İŞİNE GELMİYOR

“Bugünkü sıkıntı bilmeme programı değil, kalkınma planlarını inceliyoruz planlar güzel, biz gelsek birçoğunu uygularız. Sorun ne biliyor musunuz? Sorun Tercih etmeme problemi. Çünkü bu politikaları yaptıkları zaman zenginleşemiyorlar, yandaşlarını büyütemiyorlar. Yönetimde iki kural esastır. Bunlardan birincisi Ahlak, ikincisi ise Maneviyattır. Önce ahlaklı olup kendimiz için istediğimizi diğer fertler için de isteyeceğiz daha sonra ise sömürü çarkına karşı geldiğimiz için bizimle uğraşan iç ve dış güçlere karşı güçlü duracağız. Toprağın altında hesap vereceğimiz için toprağın üstünde buna göre bir yaşam inşa edeceğiz. Kendimizi düşünerek değil milletimizi düşünerek hareket edeceğiz.”

BİZ İLKESEL PARTİYİZ; ŞAHISLARA GÖRE VE MAKAMLAR İÇİN SİYASET YAPMAYIZ

“Yönetmek demek iyiliği organize etmek demektir. Her şeyi sen bilemezsin. İşi ehline vereceksin. Peki bu ekonomik kalkınmayı veya Türkiye’yi hak ettiği yere getirmeyi hangi kadrolarla yapacağız. Tabi ki de Saadet Partisi kadrolarıyla yapacağız. Türkiye’de yetişmiş ne kadar insan varsa, dünya görüşü ne olursa olsun fark etmeksizin tamamı bizim kadrolarımızdır. Biz devlet işinde herkesin bilgisinden istifade edeceğiz ve bu ülkeyi kalkındıracağız. Biz ilkesel bir partiyiz. Biz şahıslara göre ve makamlar için siyaset yapmayız. Bizim ilkelerimiz doğrultusunda siyaset yapmak isteyen, görev almak isteyen herkese kapımız açıktır.”

Editör: TE Bilişim